koliko liče!!!

On je OČEVA KOPIJA, a ona zgodna i preslatka: Sin Ace Lukasa u pratnji supruge na premijeri filma o tatinom životu

0

Pevač danas proslavlja 55. rođendan, a ima trostruki razlog za slavlje 

Sin Ace Lukasa došao na premijeru filma sa suprugom
Sin Ace Lukasa došao na premijeru filma sa suprugomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularni pevač Aca Lukas okupio je večeras brojne poznate ličnosti na dva, za njega, veoma važna događaja.

 

On večeras ima trostruki povod za slavlje, rođendan, premijeru filma "Pokidan" o njegovom životu i tradicionalni koncert koji održava svake godine u Beogradu.

 

Na ova dva događaja okupilo se dosta poznatih ličnosti, ali sve oči javnosti su bile uprte u članove njegove porodice.

Na crvenom tepihu, ove večeri, imali smo prilike da vidimo njegovog sina Lazara, koji je došao u pratnji supruge, a kako se on veoma retko pojavljuje u javnosti svi su bili zaprepašćeni koliko liči na oca.

 

Osim njega, u Arenu su stigle Viktorija Vuksanović, odnosno Acina ćerka iz braka sa trećom suprugom Sonjom. Ona je došla u pratnji starije sestre Sofije, koju je Sonja dobila sa pevačem Željkom Šašićem.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aca Lukas ima ukupno četvoro dece, a Miljana i sin Andrej ove večeri nisu bili tu da podrže oca. Poznato je da njegova najstarija ćerka Miljana godinama radi kao šminkerka na nekoliko televizija.

 

Kao i ostali, i ona izbegava eksponiranj u javnosti, jer želi da sačuva porodicu podalje od medija i halabuke koju oni nose. 

 

Takođe, Aca ima i sina iz vanbračne veze sa izvesnom Natašom, Andreja, koji ima muzički talenat i za kojeg su svi mislili da će krenuti očevim stopama. Ipak, do toga još nije došlo, a da li će ostaje nam da vidimo. Ni on, kao ni Miljana večeras nije bio tu da podrži oca.

 

Bonus video:

 

Zavirite na koncert Ace Lukasa 

 

makonda-tracker