tužno

Godinama je MAŠATAO o tome, ali ga je SMRT preduhitrila: Znate li koju veliku želju Metju Peri nije stigao da ispuni?

0

Tragična smrt sprečila ga je da dosanja san o kojem je snevao godinama 

Metju Peri ovu želju nije stigao da ispuni
Metju Peri ovu želju nije stigao da ispuni foto: MUNAWAR HOSAIN / INSTAR Images / Profimedia

Popularni glumca Metju Peri nedavno je tragično preminuo u svom domu od posledica utapanja u hidromasažnoj kadi. Njegova smrt potresla je čitav svet, a kako i ne bi, kad je bio jedno od omiljenih lica serije "Prijatelji" koja se i danas rado gleda na malim ekranima.

 

Prema pisanju svetskih medija on je pre smrti razmišljao o snimanju biografskog filma i želeo je da ga u mlađoj verziji igra njegov bivši kolega iz filma '17 Again'.

 

Samo dan pre Perijeve tragične smrti Atena Krobi, koja je večerala sa Perijem čula je od glumca da on ima želju da snimi biografski film. Ona je to podelila sa medijima, koji su ovu informaciju podelili sa ostatkom sveta.

 

 

Reporterka i glumica rekla je magazinu Pipl da je Peri želeo da ga igra Zak Efron, koji ga je već igrao u filmu '17 Again', igra kada je bio mlađi, i mislila je da je uradio odličan posao.

 

U toj komediji iz 2009. Metju Peri je igrao 37-godišnjeg Majka O'Donela, čoveka na ivici razvoda, koji se kaje što je odbacio šansu da postane košarkaška zvezda, a sve da bi se oženio trudnom devojkom.

 

Nakon susreta sa misterioznim čovekom na mostu, transformiše se u sebe kao sedamnaestogodišnjaka, a onda ulogu preuzima Zak Efron, koji pod lažnim imenom upisuje srednju školu i odlučuje da promeni svoj život radi boljeg ishoda. 

 

Metju Peri nije stigao da ostvari svoju najveću želju
Metju Peri nije stigao da ostvari svoju najveću želju foto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

 

Iako kritičari nisu preterano hvalili film, gledaoci su bili oduševljeni, pa je film postao veliki bioskopski hit i doneo neverovatnih 139,5 miliona dolara na budžetu od 40 miliona dolara.

 

U svom biografskom filmu, Peri je nameravao da se dotakne najgoreg perioda svog života i njegove teške borbe sa zavisnošću.

 

Ipak, sled nepredviđenih okolnosti učinio je da glumac ipak ne stigne da ostvari svoju najveću želju. Možda će se ipak ovakvo filmsko ostvarenje i naći u nekom narednom periodu na filmskom platnu, što bi sigurno obradovalo na milione Perijevih obožavalaca širom sveta. 

 

 

makonda-tracker