bilo mu je neprijatno

"Anđelina Džoli mi je tražila nešto najčudnije i ODBIO SAM JE": Bivši batler Hjua Hefnera podelio tajnu iz KUĆE GREHA

0

Plejboj vila poznata je kao mesto razuzdanih žurki, a povremeno isplivavaju interesantne priče o poznatim ličnostima koje su je posećivale.

Anđelina Džoli kao Lara Kroft
Anđelina Džoli kao Lara Kroftfoto: Paramount Collection / Everett / Profimedia

Brajan Horovic, nekadašnji batler Hjua Hefnera, osnivača magazina "Plejboj", čovek je koji krije mnogo tajni.


On je imao priliku da prisustvuje divljim žurkama koje su posećivali najpoznatiji ljudi Holivuda, ispunjavao im mnoge želje i brinuo da sve protekne u redu po zamislima njegovog šefa.


Horovic je radio u Plejboj vili od 1997. do 2016. godine, a posao je napustio malo pre Hefnerove smrti, a nedavno je gostovao u podkastu bivših Plejboj zečica Holi Medison i Bridžit Markvard, u kom se prisetio mnogih interesantnih događaja kojima je prisustvovao.


Tada je podelio i svoje sećanje na Anđelinu Džoli, proslavljenu glumicu, za koju kaže da je imala najbizarniji zahtev od njega.

 

Na jednoj od prvih žurki bila je Anđelina Džoli, u momentu kada je bila relativno nepoznata glumica. To je bilo posle filma... možda "Đija"? Ne mogu da se setim naziva filma, ali se to desilo pre nego što je postala veliko ime. Pre Breda Pita i svega toga... – počeo je Horovic.


On je mirno objavljao svoj posao kada je ugledao Džolijevu.

 


– Čistio sam kupatilo, menjao sam kese za smeće. Bilo je to posle ponoći, a u kupatilu je bila jedna devojka s gomilom drugih ljudi. Pokucao sam na vrata i pitao treba li da ispraznim kantu, a ova devojka, koju tada nisam poznavao, rekla je: "Ne, ali treba da me udariš po zadnjici" – ispričao je bivši batler Hjua Hefnera. – To je bilo u mojim prvim godinama rada. Nisam to uradio. Nikada mi ne bi bilo prijatno da to uradim nekome. Odbio sam, ali to je bilo nešto najčudnije što mi se dogodilo.


On je istakao i da misli da Anđelinin zahtev nema veze s njim.


Da to nisam bio ja, bio bi neko drugi, ko god. To nije bilo zbog mene, već zato što sam se slučajno našao tu – smatra Horovic.

 


On je ispričao i da je Hju Hefner pre smrti želeo da Anđelina Džoli pozira za naslovnicu njegovog časopisa, ali ona nikad nije pristala.


Uvek je pričao da je ona jedina koja je odolela – kaže Horovic.

 

 

BONUS VIDEO

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: Raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker