tuga

Prošla je tešku operaciju, hemoterapije, molite se za nju": Čuveni teniser otkrio da mu supruga boluje od TEŠKE BOLESTI

0

Skoro godinu dana glumica Bridžit Vilson se bori sa rakom jajnika

Pit Sampras moli za spas supruge
Pit Sampras moli za spas supruge foto: EPA / MARK DADSWELL

Pit Sampras, čuveni teniser, otkrio je da da se njegova supruga, glumica, pevačica i manekenka Bridžit Vilson, bori sa opakom bolešću, rakom jajnika.

 

Ovaj čuveni američki teniser, koji je tokom svoje karijere osvojio 14 grend slem turnira i proveo 286 nedelja kao broj jedan na svetu, rekao je u izjavi za ATP Tour da je njegova supruga na lečenju nakon što joj je bolest dijagnostikovana u decembru 2022. godine.

 


Sampras je priznao da je bilo teško gledati njegovu suprugu kako prolazi kroz ovakav izazov i "ponizno je zamolio za dobre želje i molitve" za njegovu porodicu dok Bridžit nastavlja svoju borbu za normalan život.

 

- Kao što većina vas zna, ja sam prilično tiha i rezervisana osoba. Međutim, protekla godina je bila izuzetno izazovno vreme za moju porodicu i odlučio sam da podelim sa vama šta se dešava. Prošlog decembra, moja supruga Bridžit je bio dijagnostikovan rak jajnika. Od tada je podvrgnuta operaciji, primala hemoterapiju i nastavlja da se podvrgava ciljanoj terapiji održavanja - rekao je Sampras.

 

 

Sampras priznaje da je teško tražiti podršku


Bivši teniser je primetio da ga je to što je Bridžit uspela da ostane neverovatna majka i žena iako je prolazil kroz pakao učinilo ponosnim.

 

- Takođe sam naučio da je veoma teško tražiti podršku kada je jednostavno previše teško pričati o tome - bio je iskren Sampras.

 

Bridžit Vilson (50) i Pit Sampras (52) venčali su se 30. septembra 2000. i imaju dva sina, Kristijana (20) i Rajana (18).

 

Bonus video:

 

Majka i sin se zajedno bore protiv kancera 

 

 

makonda-tracker