modna klasika

Damska mini-haljina je proveren izbor: Kad se Katarina Šišmanović pojavila posle duže pauze, svi su ostali bez reči

0

Kad se pojavila – svi su ostali bez reči! Katarina Šišmanović u javnosti posle duže pauze

Voditeljka Katarina Šišmanović i dalje izgleda kao na početku karijere
Voditeljka Katarina Šišmanović i dalje izgleda kao na početku karijerefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Voditeljka Katarina Šišmanović, koja je publici najpoznatija zahvaljujući u emisiji "Sve za ljubav", koju je vodila s Milanom Kalinićem, već neko vreme nam se ne smeši s malih ekrana.


Ona se pre nekoliko godina povukla iz medija, a ne viđamo je često ni na gradskim događajima, pa je juče sve iznenadila pojavivši se na koncertu Stjepana Hausera u beogradskoj Štark areni.


Voditeljka koja je važila za jedno od najlepših TV lica očigledno je žena za koju je vreme stalo, pa je juče izgledala božanstveno u večernjem izdanju.

 

Katarina je za ovu priliku odabrala sveden stil u dvema bojama, klasične i vanvremenske komade i jednostavnost kao glavni motiv autfita.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Okupljenim foto-reporterima je pozirala u crnoj mini-haljini, zatvorenom modelu dugih rukava kakav je uvek odličan izbor kada prilika tokom jeseni zahteva eleganciju.

 

Poseban detalj je lančić ispod grudi koji razbija monotoniju i daje dodatnu dozu otmenosti, a sve izgleda još više damski zahvaljujući belom kaputu kojim se nekadašnja voditeljka ogrnula.

 

Voditeljka Katarina Šišmanović na koncertu Stjepana Hausera
Voditeljka Katarina Šišmanović na koncertu Stjepana Hauserafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Šik model kaputa u kremastom tonu ima dvoredno kopčanje, ravnog je kroja i definitivno spada u komade koje vredi imati u ormanu, a Katarina je uz to ponela kratke crne čizme špicastog vrha i tašnicu s tankim lancem i sitnim nitnama.


Bez sumnje, moramo da je viđamo češće, zar ne?

 

inače, jednostavan crno-beli autfit spada u klasiku kada je u pitanju moda, bilo ženska ili muška. Ovaj spoj ostaje večni šik miks, koji izgleda fenomenalno čak i ako crna i bela inače nisu vaše boje, a zahvaljujući minimalizmu i moćnom kontrastu deluju veoma otmeno i luksuzno.

 

Voditeljka Katarina Šišmanović na koncertu Stjepana Hausera
Voditeljka Katarina Šišmanović na koncertu Stjepana Hauserafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Zato su crno-bele odevne kombinacije uvek odličan izbor za svečanije prilike, a voditeljka je ponela samo jedan beli komad – kaput – pretvorivši ga tako u statement deo svoje modne varijante.

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su glavni trend jeseni

 

makonda-tracker