Najavljujemo

Džiboni za Dan žena u Novom Sadu

0

Splitski kantautor Džiboni nastupiće za 8. mart u novosadskoj dvorani ,,Spens".

foto: Dunja Dopsaj
foto: Dunja Dopsaj

Splitski kantautor Džiboni (Gibonni) održaće 8. marta u  20:30 novosadski koncert u, kako se očekuje, rasprodatoj velikoj dvorani Spens-a. Gibonni Novosađanima priprema istinski muzički spektakl, uz vizuelno izuzetno upečatljivo dizajniranu binu.

 

Džiboni je povodom koncerta poručio fanovima:

Eto nas u Novom Sadu na Dan žena. Sedam godina je prošlo od kako smo zadnji put svirali u Novom Sadu. Zahvalio bih se svim ljudima koji su odlučili doći, i po meni koncert je već uspio"

Autor velikih hitova kakvi su “Libar”, “Mirakul”, “Činim pravu stvar” ili ”Oprosti”, prvi put se susreo sa novosadskom publikom upravo u velikom Spens-u 2011. godine, na koncertu koji je "bio zaista nešto posebno", a neke tada odsvirane pesme su našle mesta na albumu "Gibonni Live" iz 2013. godine.

 

foto: Dunja Dopsaj

Od tada, Džiboni je objavio studijski album “Familija” (2016), snimljen sa Oliverom Dragojevićem, sa koga su postale veliki hitovi Džibonijeve pesme “Onako, od oka”, “Udica”, kao i "Nisi više moja bol", za koju je nedavno objavljen spot, koji je režirao Filip Filković Philatz.

 

Spot "Nisi više moja bol" dočarava emotivno iskustvo smešteno u nedefinisani period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožimaju osećanja ljubavi i tuge, kao i strah od samoće i majčinstva. U spotu se pojavljuje mlada i perspektivna glumica Iva Jerković.

 

U prodaji je ostalo  još veoma malo ulaznica za koncert pa se fanovima savetuje da požure sa kupovinom. Vrata dvorane se inače otvaraju 8. marta u 18:30.

 

 

makonda-tracker