wow!

NEDA UKRADEN I DŽIBONI NAPRAVILI SELFI: Da li je na pomolu nova saradnja ili samo druženje kolega?

0

Nedavna fotografija pop dive Nede Ukraden i muzičara Džibonija ustalasala je javnost do mere da su se pojavile spekulacije da je na pomolu nova saradnja.

foto: prrivatna arhiva
foto: prrivatna arhiva

Sigurni smo da bi dvoje osvedočenih umetnika, napravili pravi bum na sceni nekom zajedničkom pesmom, međutim za sada su poprilično tajnoviti. Imajući u vidu da je Neda kroz čitavu karijeru imala nebrojeno hitova i mnoštvo različitih autora, ovo bi za početak bila prva saradnja sa sjajnim Džibonijem.

 

Džibonija sam srela u Hrvatskom muzičkom zavodu gde se snimao jedan deo filma o Đorđu Novkoviću, u kojem su pozvani da svedoče i govore o ovom velikom jugoslovenskom kompozitoru njegovi saradnici, pevači, tekstopisci, kolege kompozitori. Ja sam naravno, pozvana da govorim o našoj izuzetno uspešnoj saradnji iz koje su nastali mnogi slavni hitovi poput Zora je, Boli, boli, Došlo doba da se rastajemo, Samo je nebo iznad nas, Majko , majko , ali i kao neko ko je sa Đorđem Novkovićem bio prijatelj, sugrađanin u Sarajevu.

Zanimljivo, Đorđe je rođen u Vladimircima kod Šapca. Inače sa Džibonijem sam razgovarala o mogućoj saradnji, i oboje smo se složili da bi to moglo biti veliki i zanimljiv izazov za oboje - rekla nam je pop diva Neda Ukraden.

 

 

makonda-tracker