iskrena

"Plačem već 5 dana, ranjiva sam": Emotivna ispovest Džejle Ramović o ljubavnom krahu i selidbi

0

Detalji iz života poznate pevačice iznenadili su mnoge, jer ona svoju privatnost čuva od znatiželjne javnosti 

Emotivna ispovest Džejle Ramović
Emotivna ispovest Džejle Ramović foto: Instagram / dzejlaramovic

Pevačica Džejla Ramović osvojila je srca publike fantastičnim glasom, lepotom i stasom na kojem joj zavide mnoge koleginice. Nakon što je pobedila u poznatom muzičkom takmičenju život mlade zvezde se promenio iz korena. 

 

Malo je zbog brojnih obaveza zapostavila školovanje, ali od njega nije odustala. Njeni roditelji uvek su je podsticali da se vrati studijama, što je ona na posletku i uradila.

 

Tokom intervjua za Blic Džejla je otkrila detalje iz života koji su mnoge iznenadili. Ona je pričala o svom odlasku u Španiju, životu u Barseloni i u Sarajevu. 

 

 

- Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovde, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, lap-top je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htela da prekinem. Svesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka verovali u mene, imamo zdrav odnos - istakla je Džejla, pa je dodala:

 

- Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana - priznala je pobednica "Zvezda Granda".

 

Džejla emotivnim izjavama iznenadila javnost
Džejla emotivnim izjavama iznenadila javnost foto: Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ona nije odolela, a da ne spomene i svoju koleginicu Aleksandru Prijović koja je napravila neverovatan uspeh napunivši tri beogradske i pet zagrebačkih arena. 

 

- Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vredi otići na tako nešto - kazala je Ramovićeva, pa zapevala Aleksandrin hit "Sve po starom", što možete čuti u videu koji je na početku teksta.

 

Džejla je ovim izjavama iznenadila javnosti, jer je ona jedna od onih pevačica koje svoj privatni život krije od očiju javnosti i trudi se da intimu zadrži iza zatvorenih vrata. 

 

Bonus video:

 

Kako je nastala grupa Frajle?

 

 

makonda-tracker