prelepa

Džejla Ramović NESVAKIDAŠNJIM stajlingom zapalila crveni tepih: Ovakav komplet još niste videli, a tek torba - SAN SNOVA

0

Kao i uvek - otmena, elegantna i prelepa 

Džejla Ramović oduševila Beograđanke
Džejla Ramović oduševila Beograđanke foto: Marija Mladjen/ATAImages

Kada se izgovori ime Džejle Ramović mnogi pomisle na preslatku devojčicu koja je glasom oduševila Srbiju u poznatom muzičkom takmičenju. 

 

Prošlo je nekoliko godina od kad je počela da gradi karijeru, a sada je već izgradila ime, stavi i stil na kojem joj zavide mnoge žene. 

 

Za velike važne događaje Džejla uvek pažljivo bira stajlinge, a mnogima je jasno da su njeni aduti ženstvenost i seksepil, bez previše otkrivanja. I sada ništa nije bilo drugačije, kada se pojavila ne jednom velikom prestoničkom događaju.

 

 

Uprkos činjenici da su se na crvenom tepihu smenjivale poznate dame koje su mnogo duže na estradi od nje, Džejla je ponovo izdominirala svojim neobičnim i veoma svedenim, a ipak tako efektnim izdanjem.

 

Lepa Džejla ponela je savršen komplet koji se sastojao od košulje i maksi suknje bež boje, crnih salonki i torbe poznatog svetskog brena čija cena nije zanemarljiva.

Džejla Ramović blista na crvenom tepihu
Džejla Ramović blista na crvenom tepihufoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Iako je bila zakopčana do grla zračila je seksepilom i prefinjenošću, a svi su primetili da izgleda bolje nego ikad. Pomalo neobičan komplet istakao je njen uzak struk i učinio je da izgleda baš kao da je sišla sa neke od najpoznatijih svetskih modnih pisti.

 

Ovo nije prvi put da lepa pevačica blista, a ako želite da se prisetite nekih njenih ranijih izdanja to možete učiniti u galeriji koja sledi. 

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker