sreća, radost

Udala se sestra Džejle Ramović: Mlada u ROZE venčanici, sestre u identičnim PUF HALJINAMA pastelnih boja (FOTO)

0

Ova godina je prepuna lepih događaja u porodici Ramović, a nakon Lejlinog venčanja usledilo je još jedno 

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša mlada pevačica Džejla Ramović proslavila se pobedom u velikom muzičkom takmičenju, a osim što ima glas na kojem bi joj pozavidele svetske zvezde, ona takođe poseduje i neverovatnu lepotu.

 

Osim nje, njene sestre, Lejla i Šejla su takođe dve prelepe dame. Lejla se udala u julu ove godine, a sada je na ludi kamen odlučila  da stane i njena starija sestra, Šejla Ramović.

 

 

Šejla Ramović i njen izabranik Edin upriličili su svečanost na kojoj su bile i njene sestre Džejla i Lejla. Mlada je blistala u prelepoj roze venčanici sa neobičnim puf rukavima i cvetićima koji su krasili gornji deo haljine. 

 

Venčanica poput onih iz bajki izazvala je opšte oduševljenje, a srećni mladenici nisu skidali osmeh s lica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDITA (@editaramovic)

 

Za tu priliku Džejla i Lejla su izabrale neobične lepršave haljine istog kroja, ali različite boje. Snimile su zajednički video, a onda ga podelile sa pratiocima na društvenim mrežama. 

 

Svi su bili oduševljeni njihovim kreacijama, a njih dve su bile srećne što će sestri upriličiti ovaj veliki radosni dan. 

 

 

Veselje je trajalo do kasno u noć, a mladenci su se veselili uz odličnu muziku. Ipak, kao što se i očekivalo, Džejla se u nekom trenutku latila mikrofona, a onda je nastao pravi spektakl.

 

Mnogi su se šalili na Džejlin račun, zadirkivali je da je ona sledeća, ali je pevačica u više navrata istakla da su njeni planovi trenutno nešto drugačiji i da ne planira udaju sve dok ne završi školovanje i ne ispuni još neke zacrtane ciljeve. 

 

U kakvim izdanjima smo imali prilike da vidimo Džejlu pogledajte u galeriji koja sledi:

 

1 / 10 Foto: Instagram Printscreen

 

 

 

 

makonda-tracker