nije krenuo njihovim stopama

Ima 24 godine, zna više pesama i od majke i od oca: Sin Biljane i Ace Ilića se ipak odlučio za drugačije zanimanje

1

Sin im je bio ostvarenje svih snova, a danas im je i najveći ponos

 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najpoznatijih estradnih parova, Biljana Jevtić i Aca Jevtić u srećnom braku su od 1989. godine. Uprkos velikoj želji da prošire porodicu, sina su dočekali tek deset godina kasnije.

 

Te 1999. godine postali su roditelji dečaka, kojem su dali ime Ivan. On je danas zgodan i stasit momak od 24 godine, koji je pasionirani ljubitelj muzike i najveća sreća ovog legendarnog para.

 

Uprkos činjenici da gaji posebnu strast prema muzici, Ivan nije krenuo stopama svojih roditelja. Ivan je studirao pravo na Pravnom fakultetu u Beogradu, a ako je suditi prema godinama, sada bi trebalo da je pri samom kraju studija.

 

 

Kako su preneli domaći mediji, Ivan je bio u srećnoj vezi sa svojom izabranicom, ali nema podataka o kojoj srećnici je reč. Ivan nikada nije želeo da se previše eksponira u javnosti, što su njegovi roditelji poštovali.

 

Oni su ipak odlučili da objave njegovu fotografiju kada su za to imali specijalan razglog - njegovo punoletstvo. 

 

Tada smo imali priliku da vidimo kako on izgleda, a njegovi roditelji su otkrili i neke od stvari koje o Ivanu do sada nismo znali. 

 

- Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak - rekla je ona tada i dodala:

 

- Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman - istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:

 

- Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno - istakao je ponosni tata, pa se priznao da nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku:

 

 

- Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

 

- Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena numera - pričala je Bilja pre nekoliko godina, prenosi "Gloria", dodajući da je Ivan odlučio da se posveti studijama i da ga zanimaju društvene nauke, pre svega istorija.

 

Bonus video:

 

Unuka Siniše Mihajlovića prvi put došla u Srbiju 

 

 

makonda-tracker