hrabro korača

Kija Kockar menja profesiju? Evo koji fakultet upisuje u 33. godini, rešena da postane surovi profesionalac (FOTO)

7

Pevačica je spremna da se usavršava čitavog života, a sada su se stekli uslovi da upiše studije koje je oduvek želela.

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Popularna pevačica i nekadašnja stujardesa Kristina Kija Kockar neretko iznenadi publiku svojim neostvarenim - profesionalnim željama, jer je kako sama ističe, veoma ambiciozna i inovativna.

 

Iako je nakon gimnazije u Zrenjaninu, završila Višu hotelijesku školu u Beogradu, na šta je veoma ponosna, Kristina nema nameru da prestane sa formalnim obrazovanjem, te će uporedo sa pevačkom karijerom pokušati da diplomira na državnom fakulteru, i to Pravnom.

 

Ona je putem svog Instagram profila odgovorala pratiocima na intimna pitanja, a jedno od njih je glasilo šta bi studirala kada bi imala priliku. Kocakreva je imala spreman odgovor te je objasila kakvi su joj planovi za budućnost.

 

Pravni. Što i nameravam, ali čekam da prestane ova "online" nastava, jer mi je to potpuno glupo — napisala je Kija i dodala zbog čega je baš pravo privlači.

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

To me je uvek zanimalo. Nisam upisala, jer sam znala da moram da ostanem u Srbiji. Zato sam otišla u hotelijerstvo i to me je odvelo na prelepa mesta baš u pravom trenutku (za one koji su mi postavili pitanje za faks - ovo je odgovor). Dosta sam uz najboljeg druga, naučila o pravu. Volim i politiku, psihologiju, ali i produkciju — završila je pevačica u svom maniru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ukoliko bi Kristina zaista ove godine upisala spomenuti fakultet u 33. godini, ona bi studentske klupe delila sa brucošima koji su od nje mlađi 14 godina, ali  joj to ne predstavlja prepraku da ostvari svoje snove.

 

Ona je nedavno kupila nekretninu u Turskoj, gde je provela novogodišnje praznike, a u planu su joj i ugostiteljski poduhvati koje će realizovati uz podršku majke Nadice Zeljković.

 

Kija Kockar
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker