duže od 3 decenije su u braku

Pre 33 godine o toj svadbi je brujala Jugoslavija: Znate li koja poznata voditeljka je kuma Ace Ilića i Biljane Jevtić?

0

Davne, 1989. godine poznati pevački par je stao na ludi kamen i od tada su nerazdvojni 

foto: Instagram / acailicofficial
foto: Instagram / acailicofficial

Naš poznati estradni par, Aleksandar Aca Ilić i njegova dugogodišnja supruga Biljana Jevtić već duže od 30 godina važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. 

 

Oni su se upoznali davno tokom zajedničkih turneja sredinom osamdesetih, a nakon što su bili vereni oko godinu dana, 1989. godine odlučuju da stanu na ludi kamen. 

 

Aca je rodom iz Gornjeg Milanovca, pa su mladenci odlučili da baš u tom gradu i upriliče svadbu, o kojoj je pričala cela Jugoslavija.

 

 

Sudbonosno "da" izgovorili su 30. septembra, a ono što je sve iznenadilo jeste to što su na njihovoj svadbi osim velikog broja porodice i prijatelja bili i strastveni obožavaoci ovog popularog para.

 

Svadba je bila veoma vesela, a na osnovu fotografija koje se mogu pronaći na interentu, može se zaključiti da se par od tada nije mnogo promenio iako je prošlo više od tri decenije. 

 

 

Ono što je osim gostiju na njihovom venčanju takođe bilo zanimljivo, a o tome se retko priča i piše jeste to da im je na venčanju kuma bila, niko drugi do naša poznata voditeljka Suzana Mančić.

 

Oni su i danas u sjajnim odnosima što dokazuju i njihove zajedničke fotografije sa društvenih mreža.

 

Atmosfera koja je vladala tokom slavlja koje je trajalo do duboko u noć smenjivali su se naši poznati pevači, koji su svojim pesmama napravila atmosferu za pamćenje. Oni koji su bili na njoj, godinama su prepričavali to veselje kao jedno od najboljih na kojima su ikada bili.

 

 

makonda-tracker