zagrljeni

Ne krije ljubav sa zgodnim Crnogorcem: Ana Lečić uživa sa POZNATIM GLUMCEM na premijeri filma u Beogradu

0

Do sad smo imali prilike da ih vidimo zajedno samo na fotografijama sa društvenih mreža 

Ana Lečić sa dečkom u Beogradu
Ana Lečić sa dečkom u Beogradu foto: Damir Dervišagić

Ana Lečić, ćerka našeg poznatog glumca Branislava Lečića odlučila je da krene očevim stopama i oproba se u glumi. Dok lagano krči svoju stazu ka uspehu trudi se da uskladi privatan i poslovni život.

 

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama zahvaljujući kojima smo imali prilike da zavirimo u njen privatni život. 

 

Tu smo mogli da vidimo kako izgleda i ko je njen izabranik, crnogorski glumac Vule Marković koga je upoznala na snimanju serije “Dug moru”.

 

Njih dvoje su se večeras pojavili na premijeri filma "Heroji Halijarda" u Beogradu. Bili su odlično raspoloženi, a mlada glumica ga je sve vreme dodirivala dok su razgovarali.

 

Da podsetimo, crnogorski mediji su preneli da su se njih dvoje zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta 2022. godine.

 

Ana uživa sa dečkom na premijeri filma u Beogradu
Ana uživa sa dečkom na premijeri filma u Beogradu foto: Damir Dervišagić

 

Ana i Vule funcionišu na relaciji Beograd- Podgorica, pa im to ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

 

Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti - rekao je za “Kurir” ranije Marković o Ani.

 

Bonus video:

 

Anđelka Prpić na premijeri filma  "Heroji Halijarda"

 

 

makonda-tracker