sudbina ih je spojila

"Ta veza je nešto dragoceno što mi se desilo": Nevena Božović je lepog pilota upoznala na sasvim običnom mestu

4

Pevačica Nevena Božović u skladnom je braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem sa kojim ima ćerku Anku.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nevena Božović trenutno uživa na krstarenju sa suprugom i ćerkicom, a harizmatična pevačica vrlo retko govori o svom privatnom životu.

 

Ona je jako aktivna na Instagramu, ali tek ponekad objavi zajedničku fotografiju sa pilotom, koji je, moramo priznati, jako zanimljiv pripadnicama lepšeg pola.

Njih dvoje su se upoznali pre pet godina, a mnoge žene bi pozavidele Neveni na njenoj filmskoj ljubavnoj priči.

 

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - rekla je pevačica jednom prilikom.

Nevena i Nikola su se upoznali u kafiću na crnogorskom primorju dok je ona letovala tamo i sasvim slučajno rešila da sedne u kafić čiji je vlasnik ovaj markantni Crnogorac.

 

Nikola Ivanović, osim toga što je pilot i vlasnik ugostiteljskog objekta, je pre nekoliko godina postao i kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, i to “Prvi iz Budve”, što voli da naglasi.

 

makonda-tracker