i ranije je imala sve

NE ŽELI da se uda za njega, starija je 11 godina: Partnerka Zlatana Ibrahimovića NIJE TIPIČNA lepotica i žena fudbalera

0

Lepa Šveđanka Helena Seger već godinama je partnerka Zlatana Ibrahimovića, a nije tajna zbog čega joj on "jede iz ruke" — posebna je!

helena seger bila je vrlo uspešna i pre nego što je upoznala zlatana
helena seger bila je vrlo uspešna i pre nego što je upoznala zlatanafoto: Mimmo Carriero/IPA / Shutterstock / Splash / Profimedia

Švedska manekenka i glumica Helena Seger poznata je i kao partnerka Zlatana Ibrahimovića, a njihova ljubavna priča nije tipična.

 

Iako imaju dvoje dece i već godinama žive zajedno i srećno, Helena nikada nije želela da se uda za čoveka kom je rodila dvojicu sinova.

 

Zaprosio sam je i rekla je "ne" – priznao je popularni Ibra. – To je bilo pre nekoliko godina...

 

Helena Seger starija je od Zlatana 11 godina, a važi za  "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj". O njoj se ne može pročitati loša reč, a zanimljivo je koliko je njihova ljubavna priča počela "traljavo", i to u Malmeu, sasvim slučajno na jednom parkingu.

 

Kažu da joj Zlatan i dan-danas "jede iz ruke", a važi za otmenu i elegantnu damu, koja voli luksuzni život, ali samo dok naporno radi da bi u njemu uživala. Štaviše, ona kaže da radi od svoje trinaeste godine; radila je u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom.

 

zlatan ibrahimović već dve decenije obožava helenu seger
zlatan ibrahimović već dve decenije obožava helenu segerfoto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Koja je tajna njenog fit izgleda?

 

Helena je visoka 170cm, a teška 55 kilograma, što je za nju idealna građa. Tu kilažu održava već godinama, a njena tajna prilično je jednostavna: trenira i stalno je u pokretu. Ibrahimovićeva supruga je redovna u teretani, trenira s tegovima, a uz to, naravno, vodi računa o ishrani i preferira zdrave namirnice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Po čemu je drugačija?

 

Helena Seger, inače, ne podnosi kad je nazivaju "ženom fudbalera".

Kako su pisali mediji, Helena je bila bogata i pre Zlatana, ne voli šoping, više voli farmerice od dizajnerskih odevnih komada... 

 

 Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca — rekla je Helena.

 

helena seger i zlatan ibrahimović nisu zvanično u braku, ali papir im za sreću nije ni porteban
helena seger i zlatan ibrahimović nisu zvanično u braku, ali papir im za sreću nije ni portebanfoto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

— Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo — ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle".

 

Bonus video

Zlatan Ibrahimović na koncertu

 

 

makonda-tracker