savršen stajling

Lako se kopira, stoji svima: Belo odelo Dunje Jovanić je komplet koji se nosio pre 50 godina i nosiće se još toliko

0

Ako volite moderne i trendi komade koji nemaju rok trajanja ovo odelo će vas raspametiti

Dunja Jovanić belim odelom raspametila Beograd
Dunja Jovanić belim odelom raspametila Beogradfoto: ATA Images

Jedna od naših najistaknutijih modnih influeserki Dunja Jovanić svakodnevno pokazuje na svom Instagram profilu odevne kombinacije za razne prilike.

 

Ona je nedavno uslikana na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom je, kao što često čini, oduševila sve prisutne.

 

Često devojke baš među njenim fotografijama pronalaze inspiraciju i odgovor na večito žensko pitanje - šta obući danas? Ovo je jedna od onih kombinacija koju može da ponese gotovo svaka žena.

 

 

Za ovu specijalnu priliku Dunja je odabrala prelepo belo odelo. Sako je bio strukiran, ali ga je ona nosila otkopčanog tako da je izgledao ležerno i opušteno. 

 

Uz to je ponela bele zvoncare pantalone koje su bile sečene u nogavicama i koje su apsolutni hit ove jeseni i zime. Uz njih je ponela bele patike, a jednim detaljem celoj kombinaciji je dala poseban pečat.

 

1 / 5 Foto: ATA Images

 

U pitanju je bio beli šešir, koji je istakao njeno lice i koji je učinio da u istom trenutku izgleda moderno, trendi, šik, a ipak tako ležerno i opušteno. 

 

Ovo je jedna od kombinacija koja se veoma lako kopira i koja stoji gotovo svim ženama. Ukoliko ste i vi jedna od onih žena kojoj su udobne, a elegantne kombinacije omiljene u svakoj prilici onda je ovo sjajna prilika da iskopirate stil Dunje Jovanić i zablistate gde god se pojavite. 

 

 

makonda-tracker