(FOTO/VIDEO)

NAPALI SU JE DA JE PROMENILA LIČNI OPIS! Ena Popov se oglasila povodom oštrih komentara na račun njenog izgleda

7

Više nije htela da ćuti, te je jasno svima stavila do znanja jednu stvar...

foto: Instagram
foto: Instagram

Ena Popov je na svom Instagramu objavila fotografiju zbog koje su se mogli čuti i videti komentari da je potpuno promenila izgled.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Ipak, Eni to nimalo nije prijalo, pa je rešila da se u novoj objavi razračuna sa svima koji je komentarišu i bila je jasna: 

 

"Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim za lice i telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali, ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito. Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno.

 

 

Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim, i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom. Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem, a to je prirodnost u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta. Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se, puštam da prođe i eto do čega dođe", napisala je Ena.

 

 

makonda-tracker