foto

Njegovo srce osvojila je — koleginica: Petar Strugar prvi put u javnosti s PRELEPOM glumicom

1

Na Fedis festivalu, prvi put kao par, pojavili su se i glumci Petar Strugar i Nina Nešković

PETAR STRUGAR I NINA NEŠKOVIĆ NA FEDIS FESTIVALU 2023.
PETAR STRUGAR I NINA NEŠKOVIĆ NA FEDIS FESTIVALU 2023.foto: Marija Mladjen/ATAImages

Finalno veče i dodela nagrada Zlatna antena na 13. međunarodnom FEDIS-u održani su u Beogradu, a na ovom događaju pojavile su se brojne poznate ličnosti.

 

Među njima je bio i glumac Petar Strugar, koji se posle dužeg vremena pojavio u javnosti, a društvo mu je pravila devojka Nina Nešković, glumica koju ćemo gledati u novom filmu Radoša Bajića "Heroji Halijarda".

 

Kako se pisalo, Petar i Nina su uplovili su emotivnu vezu, nakon što su dugo bili prijatelji, tokom rada na jednoj predstavi, a do sada se nisu pojavljivali u svojstvu para na velikim događajima i u prisustvu medija.

 

Nina je blistala u crnoj mini-haljini s rajsferšlusom po sredini, a Petar je bio ležerno obučen.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Podsetimo, Nina Nešković glumila je u serijama u serijama "Državni službenik", "Kalkanski krugovi", "Radio Mileva", "Klan", "Preživeti Beograd", filmu "Močvara", a prva uloga bila joj je u seriji "Priđi bliže".

 

petar strugar i nina nešković nisu se pojavljivali zajedno na većim događajima otkako su postali par
petar strugar i nina nešković nisu se pojavljivali zajedno na većim događajima otkako su postali parfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Kako je jednom prilikom istakla, Nina je zbog Nebojše Glogovca uplovila u glumačke vode.

 

Ostala mi je neostvarena želja da snimim nešto sa njim. On je bio razlog i neko zbog kog sam zavolela glumu. Više puta sam gledala predstavu "Hadersfild", to je njegovo remek delo — rekla je za "Telegraf.rs" glumica jednom prilikom.

 

Bonus video

Oženio se brat Petra Strugara

 

makonda-tracker