preslatki su

Osvojila je srce najzgodnijeg među srpskim mladim glumcima: Ko je Nina, devojka Petra Strugara?

0

Osvojila je srce jednog od najboljih frajera na domaćoj glumačkoj sceni 

Ko je lepa Nina, nova devojka Petra Strugara?
Ko je lepa Nina, nova devojka Petra Strugara? foto: Damir Dervišagić

Glumica Nina Nešković privukla je pažnju publike zbog glume u seriji "Državni službenik", a nedavno je postala glavna tema medija zbog navodne romanse sa glumcem Petrom Strugarem.

 

Diplomirala je na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta, a sa Jovanom Stojiljković je veoma bliska.

 

Mladu glumicu imali smo prilike da gledamo u serijama "Kalkanski krugovi", "Radio Mileva", "Klan", "Preživeti Beograd", filmu "Močvara", a prva uloga bila joj je u tinejdž seriji "Priđi bliže", sa 16 godina.

 

 

Kako je jednom prilikom istakla, Nina je zbog Nebojše Glogovca uplovila u glumačke vode.

 

- Ostala mi je neostvarena želja da snimim nešto sa njim. On je bio razlog i neko zbog kog sam zavolela glumu. Više puta sam gledala predstavu "Hadersfild", to je njegovo remek delo - rekla je za "Telegraf.rs" glumica.

 

Nina je veoma bliska sa glumicama Jovanom Stojiljković i Martom Bjelicom, koleginicama sa klase, sa kojima je postala i cimerka.

 

- Sjajno se slažemo i velika smo sigurnost i podrška jedne drugima. Otvoreno pričamo o svemu i one su meni zaista kao sestre. Sa Jovanom sam igrala u seriji "Jutro će promeniti sve", ali nismo imali zajedničkih scena, dok sam sa Martom igrala u "Državnom službeniku" - rekla je ranije Neškovićeva.

 

Lepa Nina je osvojila srce Petra Strugara
Lepa Nina je osvojila srce Petra Strugarafoto: Radule Perisic/ATAImages

 

Diplomirala je na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta i na to je vrlo ponosna. Dobro je poznato da su Peletovi studenti "osuđeni" na uspeh.

 

- Sa profesorom još nijedan projekat nisam radila zajedno, a baš bih volela. Često se setim svega što nam je Pele pričao tokom studija - rekla je mlada glumica.

 

O privatnom životu je izbegavala da govori, a u prošlosti se zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama. Na pitanje - da mora da vaga između ljubavi i karijere, na koju stranu bi tas prevagnuo, jednom prilikom je izjavila:

 

 

- Imam partnera koji dobro razume moj posao iako nismo iz iste branše i ovo nikad nije bila tema oko koje smo se sporili. Najvažnije je da čovek bude profesionalno zadovoljan sobom, jer samo takav i drugom može da bude dobar. Ni ja ne bih partneru postavljala sličan ultimatum - ispričala je Nina pre dve godine.

 

Bonus video:

 

Kako Petar Strugar uživa sa sinom? 

 

 

makonda-tracker