nerazdvojni

Na koncertu u Areni ju je podržao svim srcem: Ovaj pevač je godinama emotivni partner majke Aleksandre Prijović

1

Mnogi su se zapitali ko je misteriozni muškarac s kojim je Borka Mihajlović, majka poznate pevačice, došla na prvi koncert njene ćerke u Areni

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, u društvu svog partnera Fahrudina na ćerkinom koncertu
Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, u društvu svog partnera Fahrudina na ćerkinom koncertufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, prvi od tri zakazana nastupa u najvećoj hali prestonice.


Ona je nezaboravnim koncertom otvorila svoju "sezonu arena", jer je rasprodala i najveće koncertne prostore u regionu, a počela je veoma uspešno.


Krunu dosadašnje karijere Aleksandre Prijović aplauzom su pozdravile mnoge poznate ličnosti, na prvom mestu njene kolege Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Maja Berović i drugi, a bili su tu i Mirka Vasiljević i Vujadin Savić i brojne popularne ličnosti iz svih oblasti javnog života.

 

Najemotivnija je, naravno, bila Aleksandrina majka Borka Mihajlović, koja je već pred nastup pustila suzu i priznala da je ponosna i da ima veću tremu nego njena ćerka.

 

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović na ćerkinom prvom koncertu u Beogradskoj areni
Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović na ćerkinom prvom koncertu u Beogradskoj arenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Tresem se sva. Ovo je ogroman uspeh. Ja sam znala da će ona uspeti, to sam čekala. Ja imam verovatno veću tremu od nje. Nisam je ni videla danas. Zvala me je, pitala me je da li sam se spremila – rekla je Borka.


Ona je na koncert stigla u društvu misterioznog muškarca, a domaći mediji danas javljaju da je u pitanju njen emotivni partner Fahrudin Buljubašić, s kojim se juče prvi put pojavila na nekom javnom događaju.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Kako piše Kurir, Aleksandri je nezvanični očuh velika podrška, kao i Lela, njena maćeha i supruga pevačicinog oca Nedeljka.


O ljubavi majke Aleksandre Prijović i Fahrudina Buljubašića, poznatijeg pod nadimkom Faks, pisalo se i ranije, a oni su se više puta zajedno fotografisali za društvene mreže.

 

 

On je, inače, takođe pevač i muzičar.

 

BONUS VIDEO

Majka Aleksandre Prijović u suzama

 

makonda-tracker