ponosna

Majka Aleksandre Prijović s očima punim suza na ćerkinom koncertu: Blista u uskom plavom odelu i jedva suzdržava emocije

0

Ovo je posebno veče za Borku Mihajlović, zato joj je teško da sakrije suze radosnice 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na večerašnjem koncertu Aleksandre Prijović u Beogradu okupile su se mnoge poznate ličnosti koje prate rad i karijeru ove naše popularne pevačice. Na spisku gostiju našli su se Ceca, Suzana Jovanović, Mirka i Vujadin i mnogi drugi. 

 

Ipak, možda i najvažnija gošća, njena majka Borka Mihajlović čim je stigla okupirala je pažnju svih okupljenih. Ona je bila veoma uzbuđena zbog velikog uspeha svoje ćerke, a u njenim očima videle su se suze.

 

Očigledno je da su je emocije nadvladale dok je s ponosom govorila o svojoj ćerki i uspehu koji je postigla. 

 

 

- Imam tremu. Ja sam znala, samo sam čekala ovo da bude. Ali nisam znala da će to ovako da deluje na mene. Ja sam gotova... - rekla je Borka.

 

Ona je za ovo veče odabrala usko plavo satensko odelo koje je istaklo njenu liniju. Ovakav stajling savršeno pristaje damam svih godina, pa se može reći da je Borka bila na visini zadatka.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Od uzbuženja nije mogla mnogo da priča, a na pitanje da li se videla danas sa ćerkom samo je kratko odgovorila:

 

- Nisam je ni videla danas... Pitala me je da li sam se sredila, rekoh jesam, srećna je. Sad sam počela da plačem kad sam videla svu masu. Nisam mogla da se suzdržim. Kad se pojavi na sceni, ne znam kako ću to da podnesem. Poslala sam joj poruku: "Zvezdo moja, tu ti je mesto" - rekla je Borka za Republiku.

 

Bonus video:

 

Peh Aleksandre Prijović na koncertu

 

 

 

makonda-tracker