početak kraja?

U STROGOJ TAJNOSTI, u trenutku kada Donalda Trampa očekuje KAZNA: O najnovijem potezu Melanije Tramp priča CEO SVET

1

Supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp, želi da se postara da njen sin i ona budu zbrinuti.

foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL
foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Melanija Tramp, izgleda želi da se postara da bude apsolutno "pokrivena" s ozbirom da je njen suprug ima zakonske probleme.

 

Kako prenosi Ok!Magazin, Melanija je u tajnosti promenila delove predbračnog ugovora kako bi osigurala da će ona i njen sin Baron biti zbrinuti ako se pođe po zlu s ozbirom da se njen suprug suočava sa 91 krivičnim delom.


- Tokom prošle godine, Melanija i njen tim su u tajnosti pregovarali o novom predbračnom sporazumu između nje i Donalda Trampa - preneo je izvor za strane medije.

- Ovo je barem treći put da je Melanija ponovo pregovarala o uslovima svog predbračnog sporazuma - dodaje izvor, ali objašnjava da se uopšte ne radi o mogućnosti da Melanija Tramp napusti svog supruga.

 

Sve se ovo dešava u jeku Donaldove trke za drugi mandat u Beloj kući. 

 

Jednostavno, Melanija je zabrinuta da li će njihov sin biti zbrinut ukoliko dođe do nevolja, a kako prenose strani mediji, novi uslovi predbračnog ugovora su neophodno zbog trenutnih pravnih bitaka kroz koje prolazi Donald Tramp.

Melanija Tramp
foto: EPA/RICK T. WILKING

Drugi izvor je takođe naveo da je Melanija želela da se ponovo pregovara o predbračnom ugovoru "kako bi joj se obezbedilo više novca, a takođe – koliko sam razumeo – postoji minimalni određeni iznos koji bi Baron trebalo da dobije"

 

Podsetimo, Donald Tramp je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje Džin Kerol u garderobi luksuzne robne kuće 1996. godine. Naređeno mu je da plati više od 5 miliona dolara.

 

Pored toga, sudija iz NJujorka je presudio da su Donald i njegovi sinovi lažirali vrednost svoje imovine,a na suđenju koje će se održati 2. oktobra, odrediće se konsekvence koje će snositi bivši američki predsednik.

 

BONUS VIDEO

 

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

 

 

 

 

 

makonda-tracker