nestvarno lepa

Tvrdi da je bila MIS LIBIJE i da je članica porodice Gadafi: Ko je Aimani, misteriozna lepotica o kojoj bruji svet?

0

Zapazio ju je fotograf, sasvim slučajno na ulicama Milana, a ona mu je ispričala vrlo zanimljivu priču... za koju ne postoje dokazi.

Aimani Gadafi je mis Libije i ćerka Moamera Gadafija
Aimani Gadafi je mis Libije i ćerka Moamera Gadafija foto: Tik Tok / aimani gadafi

Na društvenim mrežama pojavila se devojka koja tvrdi da se zove Aimani Gadafi i da potiče iz porodice Muamera el Gadafija. Nju je na ulici sreo ulični fotograf Edoardo Giraldin, koji je izrazio želju da je fotografiše.

 

Ona je pristala sa oduševljenjem i otpočela je svoju priču, koju je on zabeležio svojim telefonom, a potom postavio na društvene mreže.

 

Misteriozna devojka je tvrdila da je ovogodišnja Mis Libije i da je taj njen veliki uspeh ostao u senci prezimena Gadafi. Ipak, ni za jednu od tvrdnji devojka nije imala dokaz.

 

Veoma brzo ovaj video je dospeo u žižu javnosti i napravio je "bum" na društvenim mrežama. Komentari su se samo nizali, a mnogi od pratilaca su rekli da je devojka na snimku izuzetno lepa.

 

Ipak, postavlja se pitanje ko je zapravo devojka koja tvrdi da je deo porodice Muamera el Gadafija, budući da na spisku njegove dece nema devojke pod imenom Aimani. Ona nije rekla da je njegova ćerka, doduše, ali nije istakla na koji način je povezana s pokojnim libijskim liderom.

 

Na njenim društvenim mrežama pak stoji drugačije prezime, pa nije jasno ko je zapravo lepotica koja je iznela brojne tvrdnje, ali nepotkrepljene nikakvim dokazima. 

 

Informacije o njoj mogu se naći samo na nekoliko, uglavnom  manje poznatih, sajtova, a uglavnom se zasnivaju na njenim tvrdnjama iz pomenutog snimka s ulica Milana.

 

Na njima se navodi da je Aimani je rođen u Tripoliju 1998. godine i da je u porodici Gadafi odrasla u izobilju, školovala se u privatnim školama. Trenutno studira medicinu na univerzitetu u Italiji, bavi se modom.

 

 

Uprkos činjenici da je Eduardov video bio jedan od najpregledanijih na svetu, Aimani je napravila nalog na TikTok-u i pozdravila svoje pratioce rekavši da ne želi da se tako eksponira, ali da želi da napravi profil jer mnogi zloupotrebljavaju njeno ime i identitet, dok se njena zemlja bori sa nesrećama koje su se desile.

 

Aimani, koja kaže da živi u Milanu, ističe da želi bolje sutra za decu i mlade i da bi volela da im bude inspiracija.

 

Takođe, na spisku zemalja koje će u novembru u El Salvadoru učestvovati na takmičenju za Mis univerzuma, nema prijavljene predstavnice Libije.

 

Bonus video:

 

Kako danas izgleda Bregina ćerka?

 

 

makonda-tracker