dva sveta

Nastavlja da pomera granice: Željko Joksimović treći put zaredom nastupio u punom Centru Sava - i zakazao četvrti koncert!

0

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostor, Željko Joksimović po treći put za svega par sedmica ispunio je dvoranu Sava Centra do poslednjeg mesta i oduševio sve pesmama i spektakularnim projektom "Dva sveta".

foto: Luka Pilipović
foto: Luka Pilipović

Od prvog takta publika je uživala u numerama obučenim u sving aranžmane, kao što su "Drska ženo plava", "Devojka sa polja zelenih", "Ljubavi", "Neko te ima noćas", "Suada", "Dva smo sveta različita"... Na ritmove pesme "Milimetar" temperatura u dvorani je porasla za nekoliko stepeni, a svi su ustali da plešu i pevaju zajedno sa Željkom. U Sava Centru su se, između ostalih, našli Adil Maksutović sa suprugom, Goran Karić, Dragan Đilas, Biljana Obradović, i mnogi drugi...

 

- Hvala publici na tome što prepoznaje kvalitet jednog ovakvog projekta, koji u suštini nije komercijalan, već neguje neke stare, tradicionalne vrednosti. Zvuk svinga je specifičan i lep, i drago mi je da smo ponovo priredili divno veče uz "Dva sveta" - rekao je Joksimović.
 

Zbog nezapamćenog interesovanja za koncerte "Dva sveta", Željko je zakazao i četvrti termin u Sava Centru ovog decembra! Nastup će biti održan uoči Nove godine, 28.12. od 20 časova, sa repertoarom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Pored brojnih popularnih numera, Joksimović je za publiku priredio lepo iznenađenje, i to u saradnji sa šoping centrom "Big Fashion". Naime, u duhu Nove godine i praznika koji predstoje, obezbeđen je veliki broj poklona za publiku. Želja organizatora je bila da obraduju posetioce ne samo pesmama koje vole, već i drugim zanimljivim detaljima po kojima će da pamte koncert.

 

- Kako drugačije nego sa poklonima. To je i deo novogodišnje tradicije - zadovoljno je rekao Željko. - Biće to i poslednji koncert iz ovog ciklusa, jer od naredne godine planiramo da promenimo koncept, i donesemo brojna osveženja u repertoar. Verujem da ćemo i na tom koncertu uživati i oprostiti se od 2017. koja nam je svima donela dosta toga lepog. Verujem da ćemo u 2018. imati još razloga za radost i sreću.

 

makonda-tracker