potresno

Umalo joj nisu amputirali nogu, imala je 5 operacija za 20 dana: Maja Berović progovorila o najtežem periodu u životu

0

Pevačica je podelila svoju tešku životnu borbu iz koje je izašla kao pobednik.

Pevačica Maja Berović o agoniji koju je proživela.
Pevačica Maja Berović o agoniji koju je proživela.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali je nedavno odlučila da sa medijima podelila jedan od najtežih životnih trenutaka.

 

Ona je u februaru prošle godine postala mama dečaka Lava, a nakon samo nekoliko meseci se vratila na muzičku scenu.

 

Kako je ispričala, u jednom trenutku je u kratkom vremenskom periodu imala pet operacija, a lekari su joj se borili za život 20 dana.

- Nikad nisam bila osoba koja je preterano svoj privatan život i privatne probleme iznosila u javnost. Moji fanovi su pomislili da sam se umorila od muzike. Ja sam imala ozbiljan problem i mislila sam da možda morati da odustanem od muzike, jer se to od bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - počela je svoju priču Maja Berović u emisiji Amidži šou.

 

Sve je počelo naizgled bezazleno.

 

- Ja sam imala jednu malu ranu na nozi koja se kroz jedan kraći period inficirala i dovela me u stanje sepse i bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i za život na kraju krajeva. To je bilo od bakterije koja je napravila haos meni u nozi, ja sam jako posle porođaja bila anemična i imala sam velike probleme sa anemijom, moj organizam nije mogao da se izbori sa tim, Ja sam na kraju završila sa 5 operacija u roku od 20 dana -  objasnila je Maja.

 

- Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi - 

 

BONUS VIDEO

 

Maja Berović u izazovnom izdanju

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker