uvek nasmejana

Teški trenuci posle razvoda su iza nje: Nikad lepša Jovana Pajić juče je sve šarmirala na slavlju u Beogradu

0

Dok se svi pitaju da li je zaljubljena, pevačica ističe da joj je na prvom mestu da se posveti deci i sebi i – blista

Jovana Pajić na proslavi rođenja deteta Danijela Alibabića
Jovana Pajić na proslavi rođenja deteta Danijela Alibabićafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Crnogorski pevač Danijel Alibabić postao je pre nekoliko dana otac po drugi put, a tim povodom je upriličio veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu.


Na njemu je okupio veliki broj svojih kolega i poznatih prijatelja, a među njima se našla i pevačica Jovana Pajić, koja je na proslavu stigla nasmejana i fenomenalno stilizovana.


Popularna pevačica i "Zvezda Granda" pozdravila je okupljene foto-reportere u jednostavnom kombinezonu bez rukava i bretela, koji prati liniju tela i ističe njenu vitku figuru. Zahvaljujući crnoj boji i kroju, ovi komadi su laskavi za svaki tip građe, a Jovana je svoje izdanje upotpunila crveno-zelenom Gucci torbicom.

 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Pevačica u poslednje vreme izgleda lepše nego ikada i deluje vrlo zadovoljno, što je sjajna vest za njene fanove, u svetlu nedavnog razvoda od pevača Aleksandra Cvetkovića, poznatijeg kao Sale Tropiko.

 

JOvana PAjić i sale tropiko zajedno imaju dvoje dece
JOvana PAjić i sale tropiko zajedno imaju dvoje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Par je godinama bio u braku i dobio dve ćerke, a potom su rešili da se raziđu prošle godine. Kako je Jovana istakla nakon rastanka, kada je fanovima čestitala Novu godinu, iza sebe je ostavila turbulentan period.


Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno – istakla je na Instagramu pevačica.


Ona je nedavno priznala da na emotivnom planu nema ništa novo i da joj je na prvom mestu da se posveti porodici i sebi.

 

JOvana Pajić
JOvana Pajićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prvenstveno uspostavljam ljubavni odnos sa sobom, nemam ništa da saopštim ili prijavim. Takve stvari se ne planiraju, kada se oporavimo i dođemo sebi, onako postanemo zadovoljni našim životom, onda to u životu i dođe. Uopšte ne razmišljam u tom pravcu, posvećena sam sebi i deci. To je proces koji je neminovan, mora da prođe vreme i da se radi na sebi. Prevazišla sam taj događaj kao takav, doduše nikada neću prevazići to što se dogodilo u mom životu – rekla je Jovana Pajić za Kurir.

 

 

BONUS VIDEO

Jovana Pajić otvorila dušu: Ovakva je situacija nakon razvoda

 

makonda-tracker