lep gest

Posle razvoda ostali u dobrim odnosima? Evo šta je Sale Tropiko kupio Jovani Pajić za 8. mart

0

Pevač je za medije ispričao da retko kada greši kada je kupovina poklona u pitanju, te je otkrio šta je kupio Pajićevoj. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevać Tropiko benda Aleksandar Cvetković pred jedan nastup razgovarao je sa novinarima i tom prilikom otkrio da je za 8. mart, kako mediji pišu, bivšoj supruzi Jovani Pajić kupio poklon. 

 

- Osmi mart sam čestitao svima, drugaricama, devojci koja radi u teretani, mami, ženi - započeo je pevač i dodao da su ćerke u vrtiću spremale poklon za mamu. 

 

Ćerke su u vrtiću pravile poklon za mamu, kao i svake godine — ispričao je i pohvalio se kako retko greši kada kupuje poklone, pa je kazao da je i Jovani kupio mali znak pažnje. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

—​​​​​​​ Naravno da sam i Jovani kupio poklon i to baš knjigu - 12 pravila za život protiv haosa —​​​​​​​ priznaje Sale kroz osmeh za 24sedam.rs i dodaje da i dalje ima ženu.

 

Podsetimo na to da su početkom decembra prošle godine pevač i pevačica javno priznali da će okončati svoj brak nakon 10 godina. 

 

 

—​​​​​​​ Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost —​​​​​​​ poručila je Pajićeva tada za medije.

 

Jovana i Sale iz braka imaju dve ćerke, Helenu i Đinu.

 

 

makonda-tracker