soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

čestitamo

Pre nje je bio u braku s manekenkom: Danijel Alibabić je danas POSTAO TATA po drugi put, a ovo je njegova SUPRUGA

Lepe vesti stigle su iz porodice poznatog pevača, a on je jednim šmekerskim potezom obradovao suprugu 

Danijel Alibabić postao tata po drugi put
Danijel Alibabić postao tata po drugi putfoto: Instagram / bibabarovic

Poznati pevač Danijel Alibabić postao je otac po drugi put. Njegova porodica postala je bogatija za još jednog člana, devojčicu čije ime pevač još nije otrkio. 

 

Danijel je pronašao način da svojoj supruzi Bibi Alibabić na veoma interesantan način iskaže ljubav i zahvalnost što mu je podarila ovakvu sreću. On je baš na današnji dan objavio svoju novu pesmu čiji je glavni akter upravo ona, žena koja mu je rodila dvoje dece

 

 

- Imao sam radan vikend i nisam bio u Srbiji. Uplašio sam se da me ova lepa vest ne zatekne dok sam van zemlje. Ne postoji veća sreća. Ne znam šta bih vam rekao, osim da sam presrećan. Sve je prošlo u najboljem redu i naša želja da dobijemo ćerkicu se ostvarila – prvi su utisci pop pevača nakon informacije da se porodila njegova supruga.
 

Za njega je ovo bio najbolji način da joj se zahvali za sve što čini za njega. On je osmislio da baš na dan porođaja iznenadi svoju suprugu i čini se da je u tome i te kako uspeo.  Pesma „Ona je“ baš danas je ugledala svetlost dana.

 - Pesmu „Ona je“ dobio sam pre nekoliko meseci dok sam još bio u procesu stvaranja albuma „Dvije strane“. Još tada, čim sam je čuo, rekao sam, ovo je pesma za moju Bibu. Bez ikakakve dileme doneo sam odluku da će premijera pesme sačekati baš ovaj veliki dan za nas i baš zbog toga rešio sam da je objavim danas - rekao je pevač.

Danijel je uspeo da održi sve u apsolutnoj tajnosti, pa je tako i pre nekoliko dana uz pomoć porodice ekranizovao pesmu.

 

 

U spotu za pesmu „Ona je“ pojavljuju se i najbliži članovi porodice njegove supruge, između ostalog i Bibin otac, čuveni crnogorski biznismen Vesko Barović. Spot šalje jasnu poruku beskonačne i dugovečne ljubavi, čemu ovaj bračni par zaista i teži.

 

- Naša ljubav dokazala je kako se prave vrednosti mogu negovati i kako velika ljubav ne poznaje granice. Mislio sam da je kruna naše ljubavi sin Mihailo, ali ovo proširenje porodice upotpunilo je našu sreću - zaključio je pevač.

 

Bonus video:

 

Kako je bilo sa prvim detetom Danijela Alibavića pogledajte u videu koji sledi