istina

Nakon saopštenja da se neće oglašavati, on sada ispričao detalje: Sale Tropiko otkrio u kakvom je odnosu sa Jovanom

0

Pevač se oglsio i odgovorio u jednoj emisiji u kakvom su odnosu on u pevačica i da želi da njihov odnose ne utiče na njihove ćerke. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pred kraj 2021. godine, u medijima se pojavila vest da je poznati par naišao na krizu te da se Sale Tropiko i Jovana Pajić razvode, šta su oni kasnije i potvrdili. 

 

Iako su nedavno izdali saopštenje za medije u kojem ne žele da s oglašavaju po ovom pitanju, ali se sada Saša oglasio po ovom pitanju. 

 

- Rekao sam sve što sam imao, a mi smo u stvarno super odnosima i to je to. Jednostavno mi smo dvoje ljudi koji su se razišli - rekao je pevač.

 

To što su oni stavili tačku na svoj odnos, to ne znači da ne komuniciraju u vezi sa njihovim ćerkama. On je kazao da ne želi da na njihove mezimice ne želi da njegov i Jovanin odnos negativno utiče, te i da su praznike proveli zajedno.

 

- Imale su mnogo želja, sve su im ispunjene. Bio je i deda Mraz, ma imali smo super parti, dobro smo se podružili i đuskali, tako da nastavljamo dalje. One i dalje uživaju u lutkicama, a to me posebno raduje- ispričao je Sale u "Premijeri".

 

 

makonda-tracker