definitinvo kraj

RAZVODI SE Arijana Grande: Nakon 2 godine braka odlučila da kaže ZBOGOM Daltonu Gomezu

0

Ona već ima novog momka i sad će i zakonski biti slobodna 

Razvodi se Arijana Grande
Razvodi se Arijana Grande foto: EPA / ETIENNE LAURENT

Popularna pevačica Arijana Grande podnela zahtev za razvod od Daltona Gomeza, supruga s kojim je na ludi kamen stala pre dve godine.

 

Gomez i Grande su se nedavno otuđili i oboje su iskoristili mogučnost da istovremeno podnesu potrebnu papirologiju kako bi svoj brak legalno okončali.
Grande je već nastavila sa svojim životom, upuštajući se u novi romantični poduhvat sa Itanom Slejterom.

 

Advokatica Laura Vaser zastupa Arijanu u brakorazvodnom postupku, koji je otpočeo kada je ona u ponedeljak ujutro dostavila sudu potrebnu dokumentaciju. 

 

 

Ona je kao razlog za razvod navela nepomirljive razlike među njima. Nakon što je čuo da je Vaser podneo papire u ime Arijane Grande, usledio je odgovor Daltona Gomeza.

 

Pošto su oboje sagalasni da žele da okončaju brak, neće biti potrebe da idu na sud.  Arijana Grande je pristala da Gomezu da određenu sumu novca i to će biti kraj njihovog braka.

 

Ako je suditi prema onom što tvrde strani mediji, Gomez neće ići na sud kako bi tražio neku drugu cifru, već će prihvatiti ono što je Grande spremna da mu da nakon njihovog dvogodišnjeg braka.

 

 

Obe osobe su potpisale predbračni ugovor pre braka, iako je jasno da su pregovori iza kulisa potrajali zbog činjenice da je datum razdvajanja naveden u papirima 20. februar 2023. godine.

 

Isti izvor je potvrdio TMZ-u da su dve strane poslednjih nedelja peglale zamršene detalje nagodbe i da su uspeli da se dogovore. 

 

Bonus video:

 

Promoviše li Arijana Grande anoreksiju? 

 

 

makonda-tracker