u svađi sa bali begom?

Uzbudljiv život atraktivnog glumca! Šuškalo se da se oženio iako je u braku sa Turkinjom iz serije "Kad lišće pada"

1

Turskog glumca Kadira Dogula publika je zavolela u seriji "Recept za ljubav"

foto: Printscreen/Youtube/Yalı Çapkını
foto: Printscreen/Youtube/Yalı Çapkını

Turski glumac Kadir Dogulu rođen je 19. aprila 1982. u Mersinu u Turskoj.

 

U srednjoj školi je radio kao kuvar i operater na nekoliko mesta, a 2000. godine se preselio u Istanbul kako bi studirao na Univerzitetu Okan.

 

U to vreme se pojavio u muzičkom spotu Hande Jener pod nazivom "Romeo".

 

Nakon toga, Kadir počinje da dobija ponude za glumu, a prvu glavnu ulogu dobija 2010. godine u turskoj verziji serije "Tračara".

Nakon toga, serije se samo nižu, pa se tako u njegovoj biografiji nalaze i ostvarenja "Fatih Harbie", "Recept za ljubav", "Bana Sevmeleri Anlat" iu mnoge druge.

Svoju buduću suprugu je upoznao 2013. godine na snimanju pomenute serije "Fatih Harbieee". Turska glumica Neslihan Atagul, poznata kao Deniz iz serije "Kad lišće pada" pala je na njegov šarm, a venčali su se tri godine kasnije na obali Bosfora. 

 

Oko njihove svadbe postoji mala misterija odnosno dilema zašto njihov kolega Burak Ozčivit, popularni Bali beg nije došao. 

 

Šuškalo se da se radi o sukobu između Kadira i Buraka, jer je Kadir bio veoma ljubomoran na Bali Bega i njegovu devojku koji su snimali strasne scene. 

Osim toga, turski glumac se poslednjih godina našao u centru skandala, jer je u uslikan u noćnom klubu sa drugom ženom, a kako su pojedini turski mediji pisali, glumac je s njom sklopio i verski brak.

 

Oboje su demantovali ove navode i rekli da je među njima sve u redu.

 

- Šta god da kažem, svi shvataju da je sve što se kaže nerealno. Šta god da kažem, svako sam sudi i komentariše. Rekla sam to i ponavljam. Sve što je napisano su stvari koje nisu realne, srećni smo i prezadovoljni u našoj vezi. Nećemo se razvesti - rekla je glumica

 

BONUS VIDEO

 

SRBI ZNAJU KAKO DA SE ZABAVE: Turski glumac oduševljen Beogradom, provodio se do zore, a žene ga SPOPADALE sa svih strana! (VIDEO)

 

 

 

makonda-tracker