zla kob

Najuspešnija i najtragičnija porodica na estradi: Detalj sa groba sina otkriva strašnu patnju Fute i Marine Tucaković

0

Aleksandar Radulović Futa bio je na groblju kako bi obeležio drugu godišnjicu smrti svoje supruge Marine Tucaković. 


 

Marina Tucaković na grobu sina Miloša Radulovića
Marina Tucaković na grobu sina Miloša Radulovića foto: Zorana Jevtić

Aleksandar Radulović Futa je obeležio drugu godšnjicu smrti svoje supruge Marine Tucaković. 

 

Na pomenu je, piše Kurir, prisustvovala i Marinina kuma Mirjana Petrović, kao i i desetak najbližih prijatelja i članova porodice.

 

Na samoj grobnici bilo je više buketa ruža i belih ljiljana.

 

Aleksandar Radulović i Marina Tucaković važili su za najuspešniju porodicu na domaćoj estradi. Osim što su njih dvoje bili izuzetno dobri u muzičkom poslu, i njihov sin Milan Laća Radulović je bio veoma darovit. 

 

Aleksandar Radulović Futa na groblju
Aleksandar Radulović Futa na groblju foto: Foto Kurir

Na žalost, ovu porodicu su pratile i velike tragedije. Futa i Marina su 2008. godine izgubili sina Miloša, a njegovo beživotno telo zatekla je baš Tucakovićeva. 

 

Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu - pričala je svojevremeno u svojoj velikoj boli Marina. 

 

A to je bio tek početak tragičnog sleda događaja, koji je zadesio ovu porodicu. Marini je tokom 2018. godine otkriven kancer dojke. Posle hrabre borbe sa opakom bolešću, Marina je preminula u septembru 2021. godine. 

 

Crni niz Futine i Marinine porodice se nastavio nešto više od godinu dana kasnije, u decembru 2022. godine. Tada je odjeknula vest da je u Izraelu preminuo i drugi sin ovog čuvenog para - Milan Radulović Laća. 

 

Na grobnom spomeniku nalazi se i ikona bogorodice sa deteteom
Na grobnom spomeniku nalazi se i ikona bogorodice sa deteteom foto: AJ. PANIĆ - KURIR

Laća i Marina su sahranjeni pored svog brata i sina Miloša. Na grobnom spomeniku se nalazi i ikona Bogorodice sa detetom.

 

Po pisanju Kurira, ona prikazuje najvažniju vrednost hrišćanstva – ljubav majke i deteta, a pretpostavlja se da je upravo Marina donela ovu ikonu na grob svog preminulog sina kada je ostala bez njega. 

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker