sve podseća na sreću

Ko sve glumi u filmu "Nedelja"? Glumica koju svi obožavamo igra Marinu Tucaković, a naš poznati pevač Džeja

0

Naša glumica koja će tumačiti lik Marine, je lično poznavala i Džeja i Tucakovićevu. Baš zbog toga je isprva htela da odbije ovu ulogu, ali se iz jednog razloga predomislila. 

 

Anica Dobra igra Marinu Tucaković, a Husa iz Bit strita Džeja u filmu Nedelja

foto: ATA Antonio Ahel, Printskrin Jutjub RTS
foto: ATA Antonio Ahel, Printskrin Jutjub RTS

Film "Nedelja" se snima po životnoj priči našeg legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, a sada je otkriveno i ko će glumiti glavne uloge. 

 

Sa velikim iščekivanjem fanovi pevača čekaju ovaj film , a mnogi su jedva čekali da čuju koji glumci će igrati u ovom filmu.

 

Posebno se čekalo da se vidi ko će tumačiti lik Marine Tucaković. Odlučeno je da rolu Marine igra naša glumica koja je poznavala i nju i Džeja, a pitanju je Anica Dobra.

 

Marina će imati veoma važnu ulogu u Nedelji, pošto je upravo ona otkrila Ramadanovskog i od jednog siromašnog Dorćolca lansirala ga u zvezde.

 

Pik je pao baš na Anicu pošto malo fizički podseća na Marinu, a veliki plus je bio i što je poznavala oboje.

 

- Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejev najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije - kaže dobro obavešetni izvor.

 

Marinu Tucaković će tumačiti Anica Dobra
Marinu Tucaković će tumačiti Anica Dobra foto: Zorana Jevtić

Međutim, Anica se baš zbog toga što je poznavala Marinu i Džeja premišljala da li da prihvati ovu ponudu.

 

- Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu - rekao je ovaj neimenovani izvor.

 

Ipak, nakon razgovora sa svojim supurgom Mićom Sovtićem Anica je promenila mišljenje.

 

Film Nedelja snima se po životu našeg pokojnog pevač Džeja Ramadanovskog
Film Nedelja snima se po životu našeg pokojnog pevač Džeja Ramadanovskogfoto: Dragana Udovičić

- Mića joj je objasnio da niko neće moći iskrenije i autentičnije da odigra ono čemu je i ona sama svedočila. Sate u kafani uz viski i kafanu, prve taktove nekih od Džejovih najvećih hitova koje je uvek među prvima čula, smatrao je, moći će verno jedino ona da donese. Nakon toga, odlučila je da uzme scenario u ruke i prihvati se nimalo lakog zadatka - ispričao je ovaj izvor za Alo. 

 

Što se tiče uloge Džeja, pala je odluka da ga igra Husein Alijević Husa iz grupe Bit strit. Njemu će Anica biti od posebne pomoći obzirom da Husa nije glumac po profesiji, već pevač i plesač.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Beat Street (@huliobg)

 

- Njena energija na setu je nezamenljiva. Pomaže i drugim glumcima, a pre svega Husi iz grupe Bit strit koji tumači Džeja. Najviše mu pomaže oko pokreta i nekih pevačevih originalnih gegova, tikova, mimike, koji su samo njemu bliski ljudi znali - zaključio je izvor.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker