predivne

Nakon ovog pojavljivanja svi su saglasni - prelepa je na MAJKU: Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom uživala na koncertu

0

Retka prilika da preslatku Hanu imamo prilike da vidimo u javnosti 

Nataša Bekvalac na koncetu Jelene Karleuše
Nataša Bekvalac na koncetu Jelene Karleuše foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beograd je večeras bio mesto koje je na više lokacija okupilo poznate ličnosti. I dok su Novak i Jelena Đoković uživali na premijeri dokumentarno filma "Mudrost traume" poznati pevačice, Mira Škorić sa ćerkom Milicom i Nataša Bekvalac sa ćerkom Hanom su se okupili kako bi čuli nove pesme Jelene Karleuše.

 

Svako je uživao na sebi svojstven način, jedni u druženju s glumcima, drugi u muzici i odličnom provodu.

 

 

Pravo iznanađenje za sve bilo je pojavljivanje Nataše Bekvalac sa ćerkom Hanom Ikodinović. Njih dve su u savršeno uklopljenim stajlinzima oduševile sve prisutne.

 

Hana je izrasla u prelepu devojčicu, a nakon ovih fotografija jasno je da je od majke nasledila prelepe crte lica. Iako još uvek mlada, devojčica već pokazuje damske manire, a kako i ne bi kad godinama pred sobom ima uzora, majku koju mnogi smatraju jednom od naših najlepših i najfinijih pevačica.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nataša je za ovu priliku ponela crni džakasti kombinezon sa tilom preko ruku, a Hana kratki crni sako, koji je otkrivao deo stomaka i pantalone širokog kroja, baš onakve kakve su danas treni među devojčicama njenog uzrasta. 

 

Čini se da su majka i ćerka bile dobro raspoložene, a reklo bi se i da je Hana možda malo bila uzbuđena, jer se ni jednog trenutka nije odvajala od majke. 

 

Bonus video:

 

Zavirite i vi na koncert Jelene Karleuše

 

 

makonda-tracker