Kao sestre

Mama i ćerka zajedno u provodu: Mira Škorić se pojavila sa naslednicom i pokazala da je njena SLIKA i PRILIKA

0

Nakon dosta vremena Miru i Milicu ponovo imamo prilike da vidimo zajedno u javnosti 

Mira Škorić na koncertu Jelene Karleuše sa ćerkom Milicom
Mira Škorić na koncertu Jelene Karleuše sa ćerkom Milicom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Mira Škorić i njena ćerka Milica Jeremić večeras su krenule u zajednički provod i to ne bilo gde, već na nastup Jelene Karleuše. 

 

Na koncertu se okupio veliki broj poznatih ličnosti, kako oniih koji su nastupali, tako i onih koji su došli da čuju njene nove pesme.

 

Ipak, čini se da su pažnju najviše privukle dve dame, pevačica Mira Škorići  i njena ćerka, Milica Jeremić. Njih dve retko kada imamo prilike zajedno da vidimo u javnosti, ali ovog puta nam se ukazala prilika.

 

 

Ono što su svi primetili jeste činjenica da je Milica majčina slika i prilika. Jedina razlika je što Milica ima plavu kosu, dok je Mira brinta, koja je po toj boji kose prepoznatljiva godinama.

 

Mirina ćerka je izrasla u prelepu ženu, koja je pre godinu dana stala na ludi kamen sa Sebastijanom Kaplarevićem. I tom prilikom svečanost su ulepšale brojne poznate ličnosti, a među najprimećenijim bila je i Jelena Karleuša. 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovo dugogodišnje prijateljstvo nema granice, pa je jasno i zašto je Mira sa ćerkom večeras na ovom događaju. 

 

Mira i njena ćerka veoma liče, a da Milica ima drugu boju kose bilo bi teško raspoznati ko je majka, a ko ćerka. Mira se veoma podmladila i izgleda sjajno za svoje godine.

 

Da podsetimo, pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojm je dobila ćerku Milicu koja je zavšila za lekara, a tokom pandemije korona virusa radila je s najtežim pacijentima u bolnici u Batajnici. 

 

Bonus video:

 

Delić atmosfere sa Karleušinog konceta pogledajte ovde 

 

 

 

 

 

makonda-tracker