potresno i tužno

"Upoznala sam juče najboljeg dečka na svetu": Nataša Bekvalac porukom punom TUGE i LJUBAVI raznežila pratioce

0

Lepa Novosađanka poznata je kao veliki ljubitelj životinja 

Emotivna izjava Nataše Bekvalac oduševila sve
Emotivna izjava Nataše Bekvalac oduševila sve foto: Marina Lopičić

Naša pevačica Nataša Bekvalac od kad je dete bila gaji posebne emocije prema životinjama. I sama ima nekoliko pasa koji s njom u kući žive kao potpuno ravnopravni članovi domaćinstva.

 

Za svu brigu oko njih višestruko joj vraćaju svojom nesebičnom ljubavlju, a čini se da je Nata tu ljubav prema psima prenela i na svoju porodicu. I ne samo na njih.

 

Nataša vodi brigu i o napuštenim životinjama, a svojom objavom  na društvenoj mreži Instagram izazvala je lavinu emocija i komentara. 

 

 

Naime, ona je otišla u posetu jednom beogradskom pansionu u kojem je svoj spas i topli dom pronašlo mnogo napuštenih pasa koji su prošili kroz različite probleme i koji su doživeli pravu torturu u svom malom  psećem životu.

 

Ona je sa ćerkom Hanom otišla da obiđe pansion i psima odnese hranu i druge potrepštine, a onda je podelila fotografije koje je pratio emotivni opis.

 

- Ne,nismo svi isti. Nisu svi isti. Na ljude mislim... a psi... svi psi su isti,vole bezuslovno ,liznu te i poljube, iz ruke ti jedu iako ih je ta ista ruka povredila, zlostavljala, zapustila ili napustila. Upoznala sam juče najboljeg dečka na svetu. Zove se Nikola. Proveli smo zajedno čitav dan... moja ćerka,njegova sestra on i ja... i preko sto pasa od kojih svaki ima svoju priču.Tužnu. - napisala je Nataša i dodala:

 

- Jako tužnu.U pitanju su psi koji su teško zlostavljani, traumirani, zapušteni i ne želim da vam ispričam ni jednu jer sam ih juče čula sve i jedino što sam shvatila je da dobro, da svetlo uvek izaziva mrak i zlo... ali da zlo nikada ne moze pobediti dobrotu i ljubav... jer ako nije dobro, nije kraj. Hvala ti što si takav, drugačiji od svih nas, bolji i plemenitiji... od juče moj si drugar pa... družimo se dragi Nikola, Majo Srce Luna i ostala pseca bando i da...Ovim šapama mozete pomoći ukoliko želite... Nikoli treba preko 50kg dnevno granula...i svaka granulica mu je bitna. Kao što mu je i svaka šapica bitna. I meni je...a Vama?

 

Lepa Nata je pohvalila izvesnog Nikolu, koji se brine o mnogo napuštenih životinja i nazvala ga "najboljim dečkom na svetu". Zahvalila mu se na pomoći koju ukazuje psima i želji da im nesebično pomogne da ostatak života provedu u boljim uslovima i bez patnje. 

 

Bonus video:

 

Nataša Bekvalac otvorila dušu, pogledajte šta je rekla 

 

 

 

makonda-tracker