verna sebi

Na licu bore, u kosi sede – ovako izgleda PRAVA ŽENA! Najlepša manekenka 90-ih ponovo prošetala pistom i SVI SU BEZ REČI

0

Najveća protivnica estetske hirurgije među supermodelima ponosno nosi svoje godine, a kada se pojavila na reciji brenda Ralph Lauren, niko nije ostao ravnodušan

Kristi Tarlington na reviji modne kuće Ralph lauren na nedelji mode u njujorku
Kristi Tarlington na reviji modne kuće Ralph lauren na nedelji mode u njujorkufoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Pre nekoliko dana počela je Nedelja mode u Njujorku, u okviru koje će mnogi brendovi predstaviti svoje kolekcije za proleće i leto 2024. godine, a jedna od najzapaženijih je ona koju je organizovana modna kuća Ralph Lauren.


Američki brend najavio je za sledeću godinu mnogo modnih trendova koji nam stižu iz prošlosti, uključujući tradicionalne američke motive poput kaubojskih šešira i resa.

 

Pistom su prodefilovale manekenke koje su nosile s lakoćom i samopouzdanjem interesantne kreacije, a revija je zatvorena na spektakularan način – izlaskom čuvene Kristi Tarlington.

 

Slavna manekenka, jedan od vodećih modela devedesetih i članica čuvene "petorke supermodela", ponela je asimetričnu zlatnu haljinu na jedno rame, model pripijen uz telo i ponovo podsetila zašto spada u žive legende u svom poslu.

Sve koleginice koje su s njom šetale rame uz rame devedesetih i dalje su aktivne i izgledaju božanstveno, a ono što Kristi izdvaja jeste njena želja da stari prirodno.

 

Tako se i na ovoj reviji ona široko osmehivala pokazujući bore, kosa joj je bila prošarana sedim vlasima, a njena uska haljina istakla je svaki milimetar na njenom telu, pa i stomačić kakav ima svaki model pre fotošopa.

Kristi Tarlington će u januaru sledeće godine proslaviti 55. rođendan, a i dalje jednako zanosna kao u ranoj mladosti, a možda i lepša nego tada jer zrači samopouzdanjem o kakvom mnogi maštaju više nego o lepoti.


Kako je pre nekoliko meseci otkrila u intervjuu za Marie Claire, Kristi preferira da vidi pravo ljudsko lice umesto onoga koje je oblikovao hirurg.


Žene koje su se klonile takvih stvari – to su žene kojima se zaista divim. Volim da vidim pravo lice. Lice nekoga ko je proživeo život – istakla je manekenka.

 

Kristi Tarlington na jednom nedavnom događaju
Kristi Tarlington na jednom nedavnom događajufoto: Steve Eichner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristi je pre nekoliko godina za Town & Country priznala da bi mogla da promeni svoje mišljenje o estetskoj hirurgiji pod određenim uslovima, ali veruje da njih nije moguće ispuniti. Makar po njenim standardima.


Možda bih razmišljala drugačije da mislim da to izgleda lepo, da ne boli i da ne šalje lošu poruku mladim ljudima – istakla je.

 

BONUS VIDEO

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Ne idem na botoks, istina je da mi dolazi šminkerka u pet ujutro

 

makonda-tracker