šta će joj reći hamilton?!

Uzeo je vino i izašao napolje, a posle par minuta — ODJURILA je za njim: Afera Šakire i slavnog pevača trese Ameriku

0

Slavni muzičari Šakira i Drejk bili su na istoj žurki, a napustili su je u par minuta razmaka!

šakira je viđena kako u 3.25 izjutra napušta žurku za slavnim pevačem drejkom
šakira je viđena kako u 3.25 izjutra napušta žurku za slavnim pevačem drejkomfoto: EPA-EFE/ENID M. SALGADO

Slavni muzičari Šakira i Drejk novi su akteri trača koji se širi Kalifornijom, nakon što su viđeni da maltene zajedno napuštaju istu žurku na kojoj su se ludo provodili, iako je pevačica navodno i dalje u romansi s Luisom Hamiltonom!

 

Kako prenosi Dejli mejl, 46-godišnja kolumbijska zvezda viđena je kako par minuta nakon 36-godišnjeg repera napušta proslavu u 3.25 izjutra, prateći ga.

 

Mada nisu zajedno fotografisani, svedoci su ih videli kako diskretno pokušavaju da ostanu neprimećeni.

 

Fotografije sa žurke zaista postoje i dokaz su da oni jesu bili na istoj zabavi ovog vikenda. Šakira je blistala u topu narandžaste boje koji je ukombinovala sa džinsom i vrtoglavim platformama, dok je Drejk takođe bio ležerno obučen, a uslikan je sa čašom vina u ruci.

 

Zanimljivo, on je viđen kako izlazi sa zabave noseći vino u rukama i odlazeći do svojih kola sa njim.

 

 

 

 

Što se Šakire tiče, ona se ne smiruje, pa se, izgleda, viđa sa Drejkom dok kruže navodi da je u romansi sa sportistom Luisom Hamiltonom. Spajali su je i sa Tomom Kruzom, pevačem Room Alehandrom... Čini se da joj je razvod od Pikea "pao" na takav način da se fokusira na muško društvo, dok je on za sada veran devojci Klari Čiji.

 

 

Drejkov ljubavni život nije toliko buran, ali poznato je da je bio ludo zaljubljen godinama u Rijanu, ali da ga je ona odbijala. Viralan je bio snimak kako pokušava da je poljubi, a ona okreće glavu od njega i više ga nije ni pogledala.

 

Videćemo da li će sa Šakirom imati više sreće!

 

Bonus video

Pike u sukobu sa Šakirinim fanovima:

 

makonda-tracker