iskrena do kraja

Šakira javno otkrila ko je LJUBAV NJENOG ŽIVOTA: Podelila emotivnu poruku i – svi isčekuju Pikeovu reakciju

0

Njihova veza oduvek je bila posebna 

Šakira otkrila ko je ljubav njenog života
Šakira otkrila ko je ljubav njenog života foto: EPA / ENID M. SALGADO

Kolumbijska pevačica Šakira i Đerar Pike razdvojili su se 2022. godine, nakon 12 godina veze i dvoje zajedničke dece.


Prošla godina je bila presudna u Šakirinom životu jer je stavila tačku na vezu sa muškarcem kojeg je ludo volela i koji je otac njene dece.

 

Veza je prekinuta nakon prevare sa Klarom Čijom, zbog čega se kolumbijska pevačica vratila muzici sa pesmama koje su postale hitovi, u kojima je izrazila svoja osećanja.

 

 

Nakon što se preselila u Majami prošlog aprila u medijima su se pojavile mnoge spekulacije o romansama Šakire sa brojnim poznatim ličnostima, a čini se da je ona o vezi sa zvezdom Formule 1 Luisom Hamiltonom bila najjača. 

 

Pevačica i vozač nisu ni potvrdili ova pisanja, a Šakira je sada odlučila da otkrije ko je ljubav njenog života.


Četrdesetšestogodišnja umetnica je svom ocu Vilijamu Mebaraku posvetila nežnu poruku na društvenim mrežama povodom njegovog rođendana i opisala ga kao ljubav svog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

- Srećan rođendan mom najboljem prijatelju i ljubavi mog života -  napisala je Kolumbijka na Instagramu pored crno-bele fotografije.

 

Sajt Sport.es podseća da je Šakirina bliska veza sa njenim ocem bila konstanta u njenom životu i da je u svakoj prilici pokazivala duboku ljubav koju oseća prema njemu.

 

Šakira je oduvek iznosila u javnost svoju zahvalnost i ljubav prema svojoj porodici, uključujući i svog oca, koga smatra osnovnom figurom u svom životu.

 

Bonus video:

 

Kako jedna Kolumbijka pati za Srbinom?
 

 

 

makonda-tracker