nakon mirovnog pakta, ponovo rat?

Pike pred teškom odlukom: DECA ili ONA? Nesrećna Klara Čija mogla bi da napravi HAOS i sve OTKRIJE!

0

Šakira ima nove uslove za Pikea.

Đerar Pike već je navodno pristao na neke Šakirine uslove.
Đerar Pike već je navodno pristao na neke Šakirine uslove.foto: Instagram / 3gerardpique

Nakon nekoliko meseci mira i spekulacija o novom dečku kolumbijske pevačice Šakire, čini se da počinje novi okršaj između nje i njenog bivšeg partnera, Đerara Pikea.

 

Problemi su nastali oko sporazuma o odvajanju. Naime, Šakira je navodno predložila nekoliko modifikacija nakon problematičnog leta, prenosi Essentiallysports.

 

Međutim, Klara Čija Marti se ne slaže ni sa jednom od tih promena i mogla bi da izazove ogroman problem.


Od samog početka, kolumbijska pevačica je bila izričita da ne želi da Pikeova devojka dolazi u kontakt sa njenim sinovima Milanom i Sašom.

Izgleda da je ugovor već prekršen, a izgleda da je još jedna klauzula prekršena,a ima veze takođe sa Klarom Čijom Marti.


U idealnom slučaju, pevačica nikada nije želela da njena deca upoznaju Pikeovu novu devojku. Ali ona ne može da kontroliše svaki pokret svoje dece dok su sa svojim ocem.

 

Kako prenosi Semana, Klara Čija je provela dovoljno vremena sa MIlanom i Sašom tokom njihovog poslednjeg boravka u Španiji.

 

A postoji još jedan problem odnosno klauzula u ugovoru koja zabranjujem bivšem fudbaleru da dečacima priča o stvarnosti i otkrije pozadinu odnosa i o raskidu Pikea i Šakire, što je veoma neobično da deca, iako su maloletni, nisu sami primetili. 

 

Ipak, pevačica se plaši da bi Klara Čija Marti mogla da "uprska" stvari i sve otkrije. 

Klara Čija Marti i Đerar Pike već godinu dana su u srećnoj vezi
Klara Čija Marti i Đerar Pike već godinu dana su u srećnoj vezifoto: Printscreen/Instagram/clarachiamartireal

Celom situacijom je nezadovoljna i Klara Čija, jer je pre nekoliko nedelja, Pike navodno pristao na neke zahteve svoje bivše devojke nakon što je čuo dugu listu pritužbi koje se odnose na ovo leto. 

 

Navodno je predložila dalje modifikacije sporazuma, a Pike još nije odgovorio.

 

Njegova sadašnja devojka ga je navodno uputila da se ne slaže sa tim zahtevima. Uglavnom zato što kolumbijska ikona pokušava da pooštri ograničenja kako bi Klaru Čiju držala dalje od Milana i Saše.

 

Na prvi pogled, svaka odluka je u rukama Đerara Pikea. Ostaje da se vidi kako će se nositi sa ovom delikatnom situacijom bez otkrivanja bilo kakve tajne svojoj deci, a da usreći i svoju devojku.

 

BONUS VIDEO

 

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu

 

makonda-tracker