1984. godina

Kako je Dragana Mirković izgledala pre 4 decenije? Luče iz Kasidola u MAGIČNOJ haljini sa svojim STARIM ZAŠTITNIM ZNAKOM

0

Dragana Mirković decenijama važi za jednu od naših najboljih pevačica, a mnogi zaboravljaju koji je bio njen zaštitni znak na početku karijere.


 

Dragana Mirković je na početku karijere imala drugačiji imidž i bila je prepoznatljiva po dobrom glasu i jednom svom zaštitnom zanku
Dragana Mirković je na početku karijere imala drugačiji imidž i bila je prepoznatljiva po dobrom glasu i jednom svom zaštitnom zanku foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković je dugi niz godina na našoj muzičkoj sceni i od kada se pojavila važi za jednu od naših najboljih pevačica.

 

Iz svakog perioda svoje karijere Dragana je imala hitove, a čak i oni stariji su opstali sve do danas. 

 

Dragana je danas srećna majka i supruga i živi sa svojom porodicom u pravom dvorcu u Nemačkoj. 

 

Ona je uvek bila žena od stila i pratila je trendove, te je tako i bilo i kada je tek zakoračila na estradu.

Međutim, mnogi zaboravljaju šta je bio jedan od njenih zaštitnih znakova kada je bila mlada. 

 

Dragana je u tom periodu bila prepoznatljiva po svojoj frizuri, tačnije po svojim loknama koje su nekada bile veoma popularne.

 

Isplivala je jedna fotografija poznate umetnice od pre skoro četiri decenije, tačnije iz 1984. godine. 

 

Dragana je tada ispozirala u magičnoj crvenoj haljini, na kojoj bi joj danas pozavidele i mnoge holivudske zvezde, a kao specijalni dodatak uz to je išla i glamurozna svetlucava ogrlica sa minđušama u istom tonu.

 

Svako vreme ima neki svoj šmek i vuče određene trendove sa sobom, tako je nekad spoj kontradikotornosti najbolji mogući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

To se pokazalo i ovog puta, pošto se Dragana u poptuno glamuroznom izdanju slikala na haubi jednog veoma starog i, može se reći, "pohabanog" automobila. 

 

I što bi se danas žargonsi reklo, poptuno je izgrmela.  

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker