preslatki su

Budući tast i tašta mu uopšte ne smetaju: Ćerka našeg poznatog glumačkog para povela i DEČKA na more

0

Čini se da je mladi par napravio još jedan važan korak u svojoj vezi 

Nika Fehmiu provela odmor sa dečkom i roditeljima u Crnoj Gori
Nika Fehmiu provela odmor sa dečkom i roditeljima u Crnoj Gori foto: Ana Paunković

Ćerka našeg poznatog para, Uliksa Fehmijua i Snežane Bogadnović, Nika Fehmiju, odlučila je da ovo leto provede na moru sa svojim roditeljima. Ipak, nisu samo oni uživali u suncu i kupanju. 

 

Sa Nikom je na odmor krenuo i njen momak, kojeg retko viđamo u javnosti i o kojem se malo toga zna.

 

Ono što je poznato da su svoju vezu obelodanili pre nekoliko mesci i da od tada njihova ljubav ide uzlaznom putanjom. U prilog tome govori i činjenica da je Nika odlučila da i on krene na odmor sa njenim roditeljima. 

 

 

Oni su posetili crnogorsko primorje, gde su uživali na plaži, u kupanju, sunčanju i druženju, a čini se da mladom izabraniku Nike nije nimalo smetalo što nije sam sa svojom devojkom.

 

Fotografije svedoče o tome koliko su uživali, jer i Uliks i Snežana nisu celog dana skidali osmeh sa lica. Sada je jasno - Uliks i Snežana oberučke su prihvatili zeta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

 

Nika je inače završila studije za međunarodne odnose i ljudska prava i kasnije se okrenula filmskoj industriji - piše scenarije i režira kratke filmove u Njujorku.

 

Nika je svoj gazda i radi svoje filmove. Pokušavamo da joj damo prostor da se bavi čime god želi, ali kao i svi roditelji, mislimo da znamo najbolje – rekla je svojevremeno njena majka Snežana Bogdanović.

 

Bonus video:

 

Kako je Nikolina Pišek odmarala na moru pogledajte u videu 

 

 

makonda-tracker