lepa i šarmantna

Lepotom je osvojila Srbiju, brat joj je velika podrška: Znate li koja voditeljka je rođena sestra Stefana Buzurovića?

0

U porodici Buzurović, osim Stefana i Danijele, ima još poznatih ličnosti 

foto: Instagram / mr.buzzzz
foto: Instagram / mr.buzzzz

Poznati voditelj Stefan Buzurović porodični dom deli sa lepom voditeljkom Danijelom Buzurović, s kojom je u braku već nekoliko godina i s kojom ima dvoje dece.

 

Uprkos tome što su godinama na javnoj sceni Stefan i Danijela ne govore često o svom privatnom životu, pa retko da u njegovoj porodici ima još onih koji se bave javnim poslom.

 

Naime, u pitanju je rođena sestra Stefana Buzurovića, Marta Buzurović Lović koja se već godinama polako probija na domaćoj javnoj sceni. Ona je otpočela karijeru kao jutjuberka, tako što je napravila svoj profil na ovoj platformi i tamo počela da deli sadržaj.

 

 

Takođe, i na ostalim društvenim mrežama Marta je postala veoma popularna i sada njen rad prati na hiljade pratilaca. 

 

Marta je pre oko nešto više od godinu dana stala na ludi kamen i izgovorila sudbonosno "da", a ponosni brat nije mogao da sakrije uzbuđenje, pa je podelio njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisao:

 

- Srećna, nasmejana i u sugurnim rukama... Srce mi je puno pa je pomalo i prelivalo na oči... Draga mala porodico Lović, nek vam je srećno i večno - napisao je emotivni stariji brat.

 

Sestra Stefana Buzurovića je u beloj venčanici blistala na skromnom slavlju, pored čoveka koga voli, zbog čega je njen brat neizmerno srećan i ponosan.

 

Marta često na društvenim mrežama sa ženama deli svoje stavove o ženskim temama, a nakon što je postala poznata u javnosti dobila je i posao na televiziji kao voditelj jedne emisije.

 

 

Pored sposobnosti bavljenja javnim poslom, Martu karakteriše i jako atraktivan fizički izgled, pa je vrlo popularna i na društvenim mrežama.

 

Već dugo je u ljubavi i braku sa svojim izabranikom Lazarom Lovićem, a njihove zajedničke fotke pravi su hit.

 

 

makonda-tracker