smelo

Ovo od nekadašnje prve dame SAD nismo očekivali: Sportsko izdanje Mišel Obame s potpisom srpske dizajnerke (FOTO, VIDEO)

0

Mišel Obama ovih dana promoviše svoju knjigu "The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times."

foto: Derek White / Getty images / Profimedia
foto: Derek White / Getty images / Profimedia

Mišel Obama se ovih dana nalzi na turneji gde promoviše svoju knjigu, a njeno jučerašnje pojavljivanje u Atlanti je izazvalo veliku pažnju medija.

 

Nekadašnja prva dama SAD je za ovu priliku izabrala pomalo neobično izdanje u stilu sportske elegenacije, koja je kreacija srpske dizajnerke.

 

Mišel je samo jedna u nizu poznatih ličnosti koje su oduševljene garderobom koju potpisuje Roksanda Ilinčić. Podsetimo, kreacije srpske dizajnere obožavaju da nose i Kejt Hadson, Kejt Midlton, kraljica Ranija, Gvinet Paltrou...

 

Mišel Obama ima fantastičan urođeni stil i samopouzdanje koje transformiše šta god da obuče – izjavila je srpska dizajnerka 2011. godine kada je Mišel prvi put obukla njenu kreaciju.

 

Za jučerašnju promociju knjige, Mišel Obama je sportsku eleganciju.

 

Kreacija koja je nastala u saradnji File i Roksande Ilinčić "ROKSANDA x FILA"  čini upečatljiv "kolažni" "oversize" gornji deo u vidu dukserice, jednostavan plavi top na jedno rame i duboke široke pantalone. 

 

Uz celu kombinaciju Mišel je obula crne cipele sa potpeticom.

 

Sportska garderoba, voluminozni krajevi i smele boje sveukupno odaju jedan upečatljiv izgled svakoj osobi koja može to da iznese. 

 

Svaki komad je rađen po meri nekadašnje prve dame SAD-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

A da je kombinacija bila pravi pogodak, priznala je i Roksanda zahvalivši se Mišel Obami  na društvenim mrežama: 

 

–Počastvovana sam –

 

makonda-tracker