prelepa!

Iz detinjstva nosi TRAUMU, zovu je turskom Nikol Kidman: Prelepa Nalan iz serije "Nevina" ima neverovatnu životnu priču

0

Turska lepotica Burdžu Biridžik oduševila nas je ulogom Nalan, a njena priča takođe je nesvakidašnja

prelepa burdžu biridžik glumi nalan u seriji nevina i često je porede s nikol kidman
prelepa burdžu biridžik glumi nalan u seriji nevina i često je porede s nikol kidmanfoto: Instagram / burcubiricik

Turska serija "Nevina" priča priču o prelepoj Nalan, koja živi u zlatnom kvaezu od malih nogu, na prvi pogled ima sve, ali njena savršena spoljašnjost samo je maska za život pun tuge i stega.

 

Lik prelepe Nalan odigrala je Burdžu Biridžik, a nju nismo upoznali u ovoj ulozi, već je pamtimo i kao Huliju iz serije „Suze moje sestre”.

 

Turski mediji ovu lepoticu nazivaju turskom Nikol Kidman, a ona je sa 17 godina ponela titulu mediteranske lepotice. Danas ima 34 godine i jednako je zanosna, pa čak i lepša, a podjednako je vole muškarci, zbog lepote, a žene zbog stila koji gaji.

 

Ko je Burdžu Biridžik?

 

Njeno detinjstvo nije bilo lako. Ona sama je u jednom intervjuu, koji je dala na početku snimanja serije "Nevina", otkrila da nosi traume jer su joj se roditelji razveli kad je bila jako mala.

 

Ostala je da živi s majkom, a ističe da je njen život bio tako buran da bi se po njemu mogao napraviti film. Burdžu je odrastala s bakom i dekom, koji više nisu živi, ali pamti kako bi deka ljubio televizor kada bi se ona pojavila na njemu.

 

 

Burdžu je odrasla u Antaliji, a još kao dete radila je kako bi zaradila za džeparac. Najpre je prala kosu i čistila podove, kasnije radila u kafiću, a zanimljivo je da gluma nije jedina njena ljubav, kako to često bude s devojkama koje preko trnja idu do zvezda. 

 

Ona je upisala i Arheološki fakultet, i na početku snimanja "Nevine" u toku su bili završni ispiti na njemu.

 

 

Mada je Burdžu mnogim muškarcima zapala za oko, ona je već gotovo čitavu deceniju srećno zauzeta. Od 2016. godine je u braku s Emreom Jetkinom, s kojim se pre toga zabavljala tri godine.

 

Kada su se upoznali, Emre je odmah rekao da mu se Burdžu dopada, iako je tada bio u vezi s drugom devojkom, ali pošto je i ona bila zauzeta, nije htela da ima ništa s njim. Putevi su im se spojili dve godine kasnije i od tada su nerazdvojni.

 

 

Par je konstantno na meti turskih medija zbog toga što još nema dece, a prošle godine je Emre zamolio turske novinare da ne objavljuju medijske članke s insinuacijama da je Burdžu trudna.

 

Ona sama ne krije da bi volela da se ostvari u ulozi majke i mašta o blizancima.

 

Bonus video

Kako se pravilno kuva turska kafa:

 

makonda-tracker