interesantan podatak

Otac ju je USVOJIO, sina je izgubila IZNENADA: Znate li zbog čega ćerka Roberta de Nira nosi ime koje Srbe oduševljava?

1

Kako je dobila ime ćerka Roberta de Nira?

robert de niro i njegova ćerka drena izgubili su unuka, odnosno sina
robert de niro i njegova ćerka drena izgubili su unuka, odnosno sinafoto: EPA/NINA PROMME

U porodici De Niro ovo je posebno tužan dan. Naime, ćerka čuvenog glumca Roberta de Nira objavila je na društvenim mrežama da je preminuo njen devetnaestogodišnji sin Leandro de Niro Rodrigez. Ove tužne vesti iz porodice De Niro stigle su par meseci nakon što su Robert i njegova partnerka Tifani Čen dobili ćerku, koju su nazvali Đija Virdžinija.

 

— Moj lepi, slatki anđele, volela sam te toliko da reči ne mogu opisati, još od momenta kad sam te prvi put osetila u svom stomaku. Ti si bio radost moga srca i sve što je bilo čisto i istinito u mom životu.

 

Volela bih da sam sada sa tobom, ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da idem napred i širim ljubav i svetlost koju sam osećala zbog činjenice da sam tvoja mama — napisala je Drena de Niro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Još uvek nije poznat tačan uzrok smrti mladog Leandra, koji se, kao i njegovi majka i deda, takođe bavio glumom, ali svakako je odlazak jednog mladog života više nego potresan.

 

Njegova majka Drena de Niro najstarija je ćerka Roberta de Nira, ali malo je poznato da je ona zapravo usvojena. Ona je rođena 1971. godine, a Robert se njenom majkom Dajanom Abot oženio 1976. godine i tada je usvojio devojčicu Drenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

 

Njih dvoje su ostvarili veoma blizak i prisan odnos, pa je ona glumila u nekolicini njegovih filmova, i tu ljubav prenela i na svog sina.

 

 

Jedan detalj u vezi s Dreninim imenom je posebno zanimljiv De Nirovim fanovima na ovim prostorima. Naime, kako se navodi, dobila je ime prema reci Drini. Više detalja nikad nije objavljeno, a pretpostavlja se da je za ovaj detalj u njenoj biografiji ''krivo'' Andrićevo remek-delo ''Na Drini ćuprija''.

 

Inače, taj podatak naveden je u njenoj biografiji objavljenoj na IMBD-u (The Internet Movie Database).

 

 

makonda-tracker