ne zna se koja je lepša

Elegancija i SUVA MOĆ u Bakingemskoj palati: Kejt Midlton u omiljenoj boji, kraljica Leticija očarala u zelenoj haljini

0

A tek da vidite princezu Šarlin od Monaka i njenu lepršavu kombinaciju.

Princeza od Velsa je kao i uvek blistala.
Princeza od Velsa je kao i uvek blistala.foto: George Rogers / Sipa Press / Profimedia

Na svečanom prijemu u Bakingemskoj palati uoči krunisanja kralja Čarlsa III okupili su se brojni VIP zvanice, a među njima je bilo sasvim očekivano i pripadnika kraljevskih porodica iz celog sveta.


Španska kraljica Leticija se pojavila u predivnoj zelenoj haljini koju potpisuje Viktorija Bekam, čime je odala počast britanskoj modi.

 

Stajling je upotpunila salonkama Nina Ricci, odgovarajućom torbicom španskog brenda Magrti i brošem kraljice Sofije.

 

Jordanska kraljica Ranija je takođe zadivila svojom haljinom. Ona se odlučila za šik haljinu avangardnog dizajnera Maisona Schiaparellija iz kolekcije za jesen/zimu 2023. godinu.

Ova braon kreacija interesantnog je kroja sa dugmadima po sredini haljine i zanimljivim naborima koji su stvorili iluziju suknje i korseta. Boju cipela i pismo tašne je uskladila sa zlatnim dugmićima na haljini.


Princeza Šarlin od Monaka se odlučila za nešto potpuno drugačije od ostalih članica kraljevske porodice i obukla je predivni svetloplavi kombinezon koji se sastojao od pantalona i lepršavim gornjim delom na jedno rame sa asimetričnim rubom i predivnim ukrasima od dragog kamenja.


Danska princeza Meri je zadivila u naizgled klasičnoj haljini koju potpisuje Andrew Gn.

 

Haljina sa puf dugim rukavima bila je blago ustručena, a onda se širila u blagi A kroj i pokazala princezu impresivnu liniju.

 

Uz ovu haljinu, princeza Meri od Danske je odabrala "nude" cipele koje potpisuje Prada i zanimljivu torbicu sa plavim detaljima.

 

Princeza od Velsa je kao po običaju oduševila svojim modnim izborom. Kejt Midlton je za prijem u Bakingemskoj palati odabrala omiljeni britanski brend Self-POrtait i zablistala u haljini fantastičnoj kroja u impresivnoj kraljevskoplavoj boji.

 

U našoj galeriji pogledajte kako su dame izgledale na svečanom prijemu u Bakingemskoj palati:

1 / 6 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker