poput malog deteta

Nemanja Gudelj objavio PRIVATNI SNIMAK: On likuje, a Anastasija - u sekundi je ljutnju zamenila "kiselim" osmehom

0

Ovo vredi pogledati, ulepšaće vam dan 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Poznati par fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović danima su u centru pažnje medija. Nakon teškog perioda koji je za njima, kada su izgubili bebu, usledili su dani najveće sreće.

 

Nemanja je odlučio da veri Anastasiju, na šta je ona naravno odmah pristala, a nakon toga sve oči su bile uprte u njenu porodicu, pa se tom prilikom oglasila i Ceca.

 

Nakon što su neko vreme proveli na odmoru uživajući na više luks destinacija, čini se da su Nemanja i Anastasija srećniji nego ikad.

 

 

On je danas ponovo izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama kada je objavio video, na kojem je ona, u izdanju kakvom je retko viđamo. Naime, na snimku se vidi kako igraju društvenu igru u kojoj je pevačica izgubila.

 

Njen ljutiti izraz lica, baš onakakv kakav naprave deca kad se naljute jer gube, brzo nakon što je shvatila da je Nemanja snima zamenio je "kiseli" osmeh, koji je otkrio više od hiljadu reči.

 

 

Nemanja joj se smejao jer je izgubila, a Ražnatovićeva je bila razočarana, a bilo joj je teško i da prizna poraz, pa je samo rekla:

 

— Jedini put kad sam izgubila — napisala je u objavi pevačica, a snimak je nasmejao mnoge.

 

Veoma brzo video je postao viralan, a reakcije sigurno neće izostati. Slatko, smešno, ma kako god, važno je da njih dvoje uživaju, a ovakve stvari život čine lepšim, a odnos među partnerima jačim i stabilniji.

 

Bonus video:

 

Kako je Anastasija bodrila Nemanju na jednoj važnoj utakmici pogledajte u videu:

 

makonda-tracker