srećni

Dobila je simbolično, veoma RETKO IME: Voditeljka izašla iz porodilišta, pa otkrila kako će joj se zvati nasledinica

0

Nakon nekoliko dana provedenih u bolnici, mama i ćerka su stigle u porodični dom 

foto: Instagram / tijana.stoisavljevic
foto: Instagram / tijana.stoisavljevic

Poznata voditeljka Tijana (Stoisavljević) Milutinović porodila se pre nekoliko dana. Ona je danas u pratnji svog supruga, fudbalera Mihaila Milutinovića izašla iz porodilišta i sa svojom ćerkicom krenula put svog porodičnog doma.

 

Ona je bila veoma raspoložena, kako piše Blic, i blistala je, bez obzira što je pre samo dva dana na svet donela svoju nasledicu.

 

Poznati par nije skidao osmeh sa lica, a Tijana je odlučila da novinarima otkrije kako će se devojčica zvati.

 

 

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sam navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat, jer je tako i kod mene i kod Mihajla u porodici.

 

Na pitanje novinara kako se oseća Tijana je rekla:

 

- Osećam se super, kao što možete i da primetite. Sve je prošlo tako brzo. Zahvaljujem se svima u bolnici Dragiša Mišović. Mislila sam da će biti nekih problema, s obzirom na to da je prvi porođaj u pitanju, ali na svu sreću nije - rekla je voditeljka.

 

Kiara je žensko ime latinskog porijekla. Značenje imena dolazi od latinskog clara sa značenjem providan, jasan, sjajan, poznat. 

 

Da podsetimo, Tijana Stoisavljević se udala za Mihaila Milutinovića u junu 2019. godine, u Beogradu, a za rodbinu i prijatelje priredili su prelepo slavlje u kom su svi uživali.

 

Lepa manekenka postala je poznata po tome što vodi emisiju zajedno sa Ognjenom Amidžićem, a fudbaler i ona krunisali su svoju ljubav nakon dugogodišnje romanse.

 

 

makonda-tracker